Najem jadrnice Split

Najem jadrnice Split je ena izmed najpogostejših točk, kjer se tudi Slovenci velikokrat odločamo za najem jadrnice. Prav tako pa bomo pregledali nekaj zanimivih destinacij plovbe in sidranja. Ob jadranju v okolici Splita se boste najverjetneje odpravili jugozahodno od Splita, kjer se nahajajo poznani otoki.

Na spodnji sliki si lahko ogledate smer plovbe, ki jo pri najemu jadrnice Split lahko opravite. Glede na vaše želje se lahko na določeni točki zadržite več časa ali pa jo izpustite. Ko opravite Najem jadrnice Split se odpravite proti Hvaru. Prav Hvar je eden izmed znanih točk na Jadranskem morju, kjer si lahko ogledate veliko naravnih znamenitosi in poizkusite lokalne dobrote. Pot boste lahko nadaljevali proti Korčuli in Mljetu V kolikor želite se lahko odpravite tudi v Trstenik in Dubrovnik.

Vračate se lahko po podobni poti ali pa zavijete proti celini in obiščete Makarsko. Odločitev je seveda vaša. Takšno plovbo lahko opravite v 7 dneh.

Želite spoznati skrite kotičke Jadrana, vendar nimate znanja za samostojni najem jadrnice?

Želite izkusiti čar Jadranskega morja brez skrbi? Toplo vam priporočamo, da se udeležite križarjenj! To je odlična priložnost, da izkusite vse lepote Hrvaške obale, ne da bi se morali ukvarjati z navigacijo ali planiranjem poti. Obiščite stran cruises from Split in si oglejte različne možnosti, ki so na voljo.

Ne zamudite te fantastične priložnosti, rezervirajte svoje križarjenje še danes!

Najem jadrnice Split vam ponuja eno izmed najboljših lokacij plovbe. Naravne lepote vas bodo zagotovo očarale in poskrbele, da boste iz vašega jadranja prišli z nepozabnimi spomini. Za lažjo organizacijo vašega potovanja vam v nadaljevanju ponujamo najboljše točke sidranja:

  • Pakleni, zaliv Vinogradište, sidro 5m, pesek, varen skoraj pri vseh vetrovih, iz marine Palmižana povezava s Hvarom
  • Vis, zaliv Rogačič Z del pred vhodom v Viško luko, sidrišče ali nekdanja luknja za podmornico, varen pri stabilnem vremenu, slabše pri Jugu
  • Drvenik Veliki, Krknjaši, zelo priljubljen zaliv na otoku blizu obale
  • Šolta, zaliv Šešula, varen zaliv proti vsem vetrovom
  • Ščedro, Lovišče, pesek, varen proti vsem vetrovom razen pri burji
  • Korčula, zaliv Gradina pred vhodom v Velo, pesek
  • Lastovo, zaliv Ubli, vez na obalo ali sidro, varen pri vseh vetrovih, Pasadur mala marina, S od mosta sidrišče
  • Lastovo, zaliv Zaklopatica, muringi ali sidro, nekaj restavracij, varen pri vseh vetrovih

V kolikor imate tudi vi koristne informacije o najemu jadrnice Split ali jaadranju na tej lokaciji, ki jih v članku nismo predstavili nam jih prosim zaupajte pod komentarji!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *