Tečaji jadranja

Tečaji jadranja so primerni za vse, ki želite nadgraditi svoje znanje na področju upravljanja jadrnic. V kolikor ste naredili izpit za plovila lahko upravljate z jadrnicami različnih dolžin.

Prepričani smo, da imate ogromno dobrega teoretičnega znana, ki je potrebno uporabiti tudi v praksi. Prav zaradi tega so tečaji jadranja namrenjeni vsem, ki želite izboljšati svoje veščine. Ker so naše predizpozicije drugačne so narazpolago različni tečaji jadranja. Predlagamo vam, da si ponudbo pogledate na povezavi, ki smo jo predložili v začetku našega članka. Tam boste namreč našli vse potrebne informacije o različnih tečajih.

V kolikor še predhodno niste sami krmarili jadrnice, vam tečaj jadranja toplo priporočamo. Brez znanja iz prakse, se ne podajte na morje!

Najem jadrnice mora biti odgovorno in premišljeno, prav tako pa bo vaša plovba veliko bolj varna in mirna, če boste za volanom samozavestni. Na tečaj jadranja se morate prijaviti pravočasno, saj je število udeležencev omejeno.

tečaji jadranja

Tečaji jadranja bodo opravljeni pod mentorstvom izkušenih jadlacev, ki imajo več letne izkušnje in vso potrebno znanje. Tečaji jadranja so razdeljeni v dve različni “kategoriji”.

V prvo kategorijo spada šola jadranja za otroke, ter v drugo šola jadranja za odrasle.

Pri otrocih je tečaj jadranja usmerjen na učenje osnov jadranja, med tem ko se pri odraslih tečajih želijo v izbranih terminih ponuditi čim več znanja, ki ga boste lahko skrbno uporabili v praksi. Prepričani smo, da imajo za vas pripravljen tudi kakšen “trik” na tem področju. Tako boste lahko svoje znanje in izkušnje s pridom uporabljali še vrsto let.

V kolikor se odločate za najem jadrnice, vam predlagamo, da si ogledate ponudbo last minute najema jadrnic, kjer boste lahko izvedeli nekaj zanimivih informacij o tahšnem najemu jadrnic!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *