Najem jadrnice last minute

Najem jadrnice last minute

Najem jadrnice last minute je lahko velikokrat ugodnejši v primerjavi z najemom, ki ga opravimo pravi čas. V tem članku vam bomo predstavili glavne prednosti in tudi slabosti najema jadrnice last minute.

Najem jadrnice je v primerjavi z nakupom velikorat optimalna izbira. Poleg najema jadrnice se ljudje velikokrat odločajo tudi za najem luksuznih jaht. Za slednjo se odloča manjše število ljudi. To je povsem logično, saj cene najema luksuznih jaht dosegajo vrtoglave vsote. Najnižja cena za najem luksuzne jahte bo izven sezone in bo znašala od okoli 6.000 € naprej. Najem jadrnice last minute je ena izmed najcenejših opcij, v kolikor želimo najeti plovilo na katerem bomo bivali in potovali.

Slabosti last minute najema jadrnice

Slabosti najema jadrnice last minute so iz vidika organizacije vašega potovanja lahko prava tegoba. Za vse, ki se zanimate za najem jadrnice last minute naj vas opozorimo, da na tekšne priložnosti nikakor ne računajte v glavni sezoni!

Takrat so jadrnice v večini zasedene. Glede na to, da se najem jadrnice razlikuje glede na dolžino jadrnice in števila razpoložljivih kapacitet, se vam lahko kaj hitro zgodi, da jadrnica, ki ima specifikacije, ki jih potrebujete vi, ne bo lna voljo. To vas lahko posledično prisili, da boste prisiljeni najeti jadrnico, ki ima večjo kapaciteto od načrtovanje. Posledično to pomeni višjo ceni tedenskega najem! Številke se lahko hitro izenačijo, kakor če bi najem jadrnice opravili nekaj mesecev prej.

Prednosti najema jadrnice last minute

Prednosti najema jadrnice last minute najdemo predvsem v sami ceni najema. V kolikor jadrnico rezerviramo v zadnjem trenutko bodo cene veliko nižje. Prav tako vam predlagamo, da se na jadranje odpravite  iven glavne sezone. Takrat je ponudba večja od povpraševanja in posledično lahko najdemo nižje cene.

Za najem jadrnice last minute boste odšteli od 500 € dalje izven sezone. Cena je odvisna predvsem od velikosti, kapacitete, letnika jadrnice, časa najema in meseca.

Preberite tudi članek o najemu jadrnice Hrvaška, kjer boste našli priročne informacije.

JE MOGOČE SEDAJ PRAVI ČAS ZA KRIŽARJENJE PO JADRANU?

Želite izkusiti čar Jadranskega morja na luksuznih križarkah, ki se lahko zasidrajo v praktično vsakem zalivu? Toplo vam priporočamo, da se udeležite butičnih križarjenj! To je odlična priložnost, da izkusite vse lepote Hrvaške obale, ne da bi se morali ukvarjati z navigacijo ali planiranjem poti. Obiščite stran Belmondo cruises in si oglejte različne destinacije, ki so na voljo.

Ne zamudite te fantastične priložnosti, rezervirajte svoje križarjenje še danes!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *