Najem jadrnice Hrvaška

Najem jadrnice na Hrvaškem je v Sloveniji je najpogostejše zanimanje, na področju najema jadrnic. V kolikor se zanimate za najem jadrnice, vam predlagamo, da si preberete članke, kjer smo primerjali prednosti in slabosti najema jadrnice. Prav tako smo zraven dodali storitve, ki jih v primeru nakupa jadrnice morate plačati. V kolikor se odločite za najem jadrnice na Hrvaškem, se v primerjavi z nakupom jadrnice izognete stroškom, kot je zavarovanje jadrnice, marina, letno vzdrževanje…

V tem članku vam bomo ponudili nekaj koristnih informacij za najem jadrnice Hrvaška. Ena izmed ključnih točk najema je ta, da se obrnete na domače podjetje, ki nudi to storitev. Dogovarjanje in pogajanje o ceni je namreč po naših izkušnjah preko domačega posrednika lahko veliko hitrejše in boljše.

Kje na Hrvaškem lahko najamem jadrnico

Najem jadrnice Hrvaška lahko opravite po praktično celotnem jadranskem morju. Ena izmed prednosti najema jadrnice je prav ta, da vam ni potrebno pluti ob celotni Hrvaški obali, da si ogledate določeno otočje, ki je od vaše “domače” marine zelo oddaljena. Ker lahko praktično kjerkoli na Hrvaškem najamete jadrnico, je ena izmed prednosti prav ta, da izposojo naredite vsakič na drugi lokaciji.

Za najem jadrnice Hrvaška vam predlagamo, da izkoristite first minute ponudbo najema. V kolikor boste rezervacijo opravili pravi čas, boste lahko brezskrbno čakali na poletje. V glavni sezoni je povpraševanja po najemu jadrnice Hrvaška zelo veliko. Lahko se namreč zgodi, da želene velikosti ne bo na voljo.

Kaj moram vedeti pred najemom jadrnice Hrvaška

Pred najemom jadrnice Hrvaška, je potrebno vedeti zgolj nekaj osnovnih stvari. Prva, ki je najpomembnejša je ta, kdo bo z jadrnico upravljal. Na morje se ne opravljajte, če v vaši posadki ni nekoga, ki ima izkušnje z plovbo takšne jadrnice. Pred odhodom začrtajte smer plovbe in natančno preglejte zemljevid, kjer so opisane vse “pasti” vaše plovbe.

ŽELITE SPOZNATI SKRITE KOTIČKE JADRANA NA KRIŽARKI?

Želite izkusiti čar Jadranskega morja brez organizacije in dodatnih skrbi? Toplo vam priporočamo, da se udeležite butičnih križarjenj! To je odlična priložnost, da izkusite vse lepote Hrvaške obale, ne da bi se morali ukvarjati z navigacijo ali planiranjem poti. Obiščite stran Croatia cruise in si oglejte različne možnosti, ki so na voljo.

Ne zamudite te fantastične priložnosti, rezervirajte svoje križarjenje še danes!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *