Najem luksuzne jahte

Najem luksuzne jahte opravlja vedno več ljudi, ki si želijo preživeti posebne počitnice na morju. Najem luksuzne jahte lahko opravite s pomočjo domače agencije, ki vam uredi jahto praktično kjerkoli na svetu.

Že pred časom je v medije prišla novica, da znan modni oblikovalec Giorgio Armani, ponuja možnost najema luksuzne jahte, katere si lasti in je bila izdelana popolnoma po njegovih željah.

Znesek najema luksizne jahte znanega gospoda znaša okoli 220.000 € na teden. Nismo se zmotili. Za tedenski najem njegove jahte je potrebno odšteti 220.000 € na teden.

Za mnoge je takšna vsota za tedenski najem nepredstavljiva. Vseeno pa so se našli posamezniki, ki so za najem bili pripravljeni odšteti toliko denarja.

V kolikor se vrnemo na najem luksuzne jahte, ki ga lahko opravite kar preko spletne strani, s pomočjo nekaj klikov, lahko ugotovimo, da domača podjetja ponujajo najem luksuznih jaht, ki so v njihovi lasti in najem jaht, ki so v svetovni mreži za najem. Tam imate tudi možnost najema jadrnice, čolnol in ostalih plovil.

Vso dokumentacijo za najem boste lahko opravili kar preko spleta in nekaj klicev. Predlagamo, da si izberete našega agenta, ki vam bo pomagal pri pripravi celotne dokumentacije. Pri najemu luksuzne jahte, si boste lahko izbrali tudi svojo posadko, ki bo poskrbela za nemoteno plovbo.

Prav tako bodo člani osebja poskrbeli, da bo vaš dopust minil umerjeno in spoščujoče. Za vas bodo vsako jutro pripravili zajtrk in poskrbeli za svetlečo palubo. S pomočjo morske hrane, pa bodo razvajali vaše brbončice. V kolikor rezervacijo opravite preko domačega podjetja, vam bodo ti poizkali posadko, ki govori in razume vaš izbran jezik.

ŽELITE SPOZNATI SKRITE KOTIČKE JADRANA NA LUKSUZNIH KRIŽARKAH?

Želite izkusiti čar Jadranskega morja na luksuznih križarkah, ki se lahko zasidrajo v praktično vsakem zalivu? Toplo vam priporočamo, da se udeležite butičnih križarjenj! To je odlična priložnost, da izkusite vse lepote Hrvaške obale, ne da bi se morali ukvarjati z navigacijo ali planiranjem poti. Obiščite stran Croatia cruises in si oglejte različne možnosti, ki so na voljo.

Ne zamudite te fantastične priložnosti, rezervirajte svoje križarjenje še danes!

Razvajajte se na morju in doživite nepozabne trenutke s svojo družino ali prijatelji!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *