Najem jadrnice Biograd

Najem jadrnice Biograd je ena izmed najzanimivejših destinacij za jadranje. V nadaljevanju bomo pregledali kako opraviti najem jadrnice Biograd in kakšne informacije o plovbi potrebujete.

V kolikor razmiljšate o najemu jadrnice Biograd potrebujete izpit za plovila in VHF postajo. Prav tako je priporočljivo da imate nekaj praktičnih izkušen, ki jih pri opravljanju izpita ne dobite. V kolikor nimate praktičnih izkušenj vam predlagamo, da obiščete šolo jadranja in izkušnje na različnih tečajih tudi pridobite. Šola jadranja ponuja različne tečaje jadranja za otroke in odrasle. Več o tem si lahko s skilkom na povezavo preberete na naši spletni strani.

Najem jadrnice Biograd

Najem jadrnice Biograd lahko opravite tudi s pomočjo skiperja, ki bo poskrbel za varni plovbo. Prepričani smo, da vam bo na vaši poti pokazal tudi nekatere “skrite kotičke” katere sami nebi našli.

Najem jadrnice Biograd lahko opravite na spletni strani, ki smo jo priložili na začetku povezave. Na strani imate opisan celoten postopek najema. Vse kar vam predlagamo je, da z najemom jadrnice Biograd ne odlašate predolgo. Lahko se hitro zgodi, da želen termin za vaše jadranje na bo več na voljo. V kolikor potrebujete svetovanje glede velikosti jadrnice vam predlagamo, da se obrnete na podjetje, kjer vam bodo glede na vaše število posatke svetovali o optimalni izbiri jadrnice.

srednji jadran

Najem jadrnice Biograd vam ponuja dve različni smeri plovbe. Lahko se odpravite proti severi ali jugo, kjer vaš čako neskončno različnih otočkov in znanih mest. Na jugi imate na razpolago plovbo po Kornath, ki so nedvomno ena izmed največjih znamenitosti na Hrvaškem morju. Ker so kornati nacionalni park, je na določenih deloh plovba prepovedana! Kazni so zelo visoke, zato vam predlagamo, da pri svoji plovbi bodite pozorni.

V kolikor ste že pluli na tem delu Jadrana vam predlagamo, da nam v komentarjih zaupate svoje izkušnje in vaše njljubše destinacije v tem predelu jadrana.

Srečno plovbo!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *