Najem čolna Koper lahko od začetka najema do konca opravite kar preko spletne strani. Pri tem pa vam lahko svetujejo in pomagajo strokovanjaki kar preko telefona. Seveda takšne pomoči ne boste deležni pri vsakem podjetju, ki se ukvarja z najemom čolna Koper.

Na povezavi, ki smo jo priložili na začetku spletne strani najdete vse pomembne informacije v zvezi z najemom čolna.

V kolikor se odločate za najem čolna Koper pa ne smete pozabiti, da za to potrebujete veljaven izpit za opravljanje motornih plovil. Prav tako morate imeti izpit za VHF postajo, če ima čoln to postajo vgrajeno.

Predlagamo vam, da si na spletu ogledate čolne, ki so na voljo. V kolikor ne najdete čolna, ki si ga želite vam predlagamo, da kontaktirate podjetje ter se pozanimate o možnosti najema plovila, ki si ga želite.

Najem čolna Koper

V kolikor se za najem odločte v glavni sezoni vam predlagamo, da z rezervacijo ne olašajte, saj se vam lahko hitro zgodi, da bo želeno plovilo v terminu, ki si ga želite že zasedeno.

Vabimo vas, da si poleg članka najem čolna Koper ogledate tudi ostale naše članke. Eden izmed takšnih, ki vas bi utegnil zanimati je vsekakor najem jadrnice, šola jadranja in najem jadrnice v Sloveniji.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *