najem čolna

Najem čolna

Se zanimate za najem čolna, vendar ne veste, kje bi ga najeli in kakšne pogoje morate izpolnjevati? V tem članku vam bono natančno opisali postopek najema čolna. Prav tako vam bomo ponudili nekaj koristnih informacij, ki jih potrebujete za varno plovbo z čolnom.

Kako najeti čoln

Za najem čolna se največkrat ljudje odločijo še preden gredno na morje. Ko veste, da si želite najeti čoln, je potrebno določiti pribljižne okvirne najema.

Čolni se namreč razlikujejo glede ne tip plovbe. To so lahko polizpodrivni ali gliserji. Nato sledita dve izmed najpomembnejših stvari, ki jih moramo vedeti, ko se zanimamo za najem. Dolžina čolna je pomembna zaradi števila oseb, ki ga lahko na čolnu prevažate. Prav tako je cena najema čolna povezana tudi z njaegovo dolžino oziroma velikostjo.

Večji čolni imajo tudi večje in močnejše motorje. Prav motorji so naša naslednja tematika. Ker so motorji ena izmed dražjih kommponent celotnega čolna, je cena najema čolna sorazmerna tudi z njegovo močjo. Upoštevati je treba, da imajo večji motorji tudi večjo porabo. Glede na tip vožnje in vaše želje se pozanimajte v podjetju, kjer boste opravili najem čolna, kaj vam priporočajo.

Najem čolna v podjetju Abyachting

Podjetje Abyachting je eno izmed največjih posrednikov za najem čolna. Ker imajo široko izbiro različnih plovil po celotni Hrvaški in ostalih državah, se ljudje največkrat odločajo, da bodo najem opravili prav preko tega podjetja.

Na njihovi spletni strani lahko že sami pregledate kateri čolni so na voljo za najem.

Kontaktirate jih lako preko kontaktnega obrazca ali telefonske številke na njihovi spletni strani. V kolikor potrebujete svetovanje in dodatne informacije glede samega čolna, vam bodo z veseljem pomagali in vam pri tem svetovali. Prav tako so izkušeni na področju najboljših toč plovbe, ki si jih z čolnom morate ogledati na vaši poti. Prepričani smo, da vam bodo tudi pri tem z veseljem dali kakšen nasvet.

Kaj opraviti najem čolna

Najem čolna lahko opravite v redni sezoni, first minute ponudbi ali last minute ponudbi. Njbolj ugodne cene lahko pričakujete v first in last minute ponudbi. Pregledali bomo prednosti in slabosti takšnega najema. Glede na vaše potrebe in informacije, ki jih imate, si lahko sami izberete kateri način najema vam najbolj ustreza

Redna sezona

V redni sezoni bo najem “najdražji”. Cena ne bo tako visoka, da se zaradi tega za najem ne bi odločili. V redni sezoni pa že obstaja prva možnost, da za termin in lokacijo, ki si jo želite rezervirati, ne boste mogli najteti čolna, ki si za želite.

First minute najem čolna

First minute najem čolna je po naših ocenah in ocenah podjetja AByachting najboljša izbira. Cena najema čolna je v tej ponudbi izredno ugodna. Na voljo so vsi termini in vsi čolni. Tako imate prosto in predvsem široko izbiro najema. Edina slabost, ki jo to predstavlja je, da morate natančen datum najema vedeti nekaj mesecev prej, preden boste odšli na morje. V kolikor ste družina in se odločate za najem, izbira datuma ne bo povzročala večjih težav.

Kadar pa se za najem odločate s prijatelji, pa je kombiniranje pravega termina za vse, največkrat težja izbira. V kolikor imate možnost tega najema, vam predlagamo, da se odločite za first minute najem.

Last minute najem čolna

Last minute najem čolna je praviloma najcenejša kombinacija najema. Vedeti pa morate, da v glavni sezoni (junij, julij, avgust) last minute najem pravzaprav ni na voljo. Povpraševanje po čolnih je tako veliko, da to takšnih akcij ne prihaja. Zato vam priporočamo, da last minute najem čolna opravite le takrat, ko o najemu začnete razmišljati tik pred zdajci. V kolikor veste, da boste najem opravili, že več mesecev prej, pohitite z rezervacijo.

Kdaj priporočamo last minute najem?

Last minute najem čolna vam priporočamo v mesecih izven glavne sezone. Odlične cene najema boste imeli v zimskih mesecih, aprila in maja ter oktobra in novebra.

 

najem čolna
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *