Šola jadranja

Šola jadranja je spletna stran, ki vam ponuja različne tečaje na področju jadranja. Na voljo so vam tečaji, s pomočjo katerih boste osvojili začetno znanje in se prvič spoznali z jadrnico. Takšni tečaji so v šoli jadranja namenjeni za otroke in za odrasle. Uzvajajo pa se seveda ločeno.

Za vse tiste, ki osnovno znanje že imate, ter bi radi izboljšali svoje sposobnosti in uporavljanje jadrnice, pa so za vas pripravili nadaljevalni tečaj. Šola jadranja tako poskrbi za prav se, ki imate stik z jadrnico.

Šola jadranja

Ker se morski svet in znanje, ki je na voljo vedno spreminja glede na razvoj tehnologije, so za vas pripravili tudi nadaljevalne tečaje, za vse tiste, ki jadrnico že zelo dobro obladate, vendar bi želeli svoje znanje izpiliti. Tako boste poskrbeli še za večjo varnost ljudi, se naučili novih trikov in zvijač, ter z idividualnim pristopom učitelja poskrbeli za maksimalno izkoriščen vikend.

Za piko na i, pa so vam v šoli jadranja ponudili tudi možnost individualnega tečaja, na katerem boste z učiteljem pregledali samo tiste stvari, ki vas zanimajo.

Šola jadranja vam vsako leto ponuja različne tečaje. Na voljo imate tako jadralne tečaje za otroke, jadralne tečaje za odrasle, najem plovila seascape…

V kolikor se zanimate za izobraževanje na tem področju, vam predlagamo da si ogledate ponudbo podjetja, ki smo vam ga predstavili v začetku našega članka. Tako boste lahko hitro pregledali njihovo ponudbo in si izbrali tisto, ki vam je najbolj všeč. Ker je število terminov omejeno, vam predlagamo, da pravočasno rezervirate želen termin za vaš tečaj.

Izkušeni inštruktorji bodo poskrbeli, da bo vaše znanje na zavidljivem nivoju. Pokazli vam bodo različne trike, ki so pri jadranju še kako pomembni. Vsekaor vam predlagamo, da izberete preverjeno podjetje in odplujete novim znanjem naproti! Za vse dodatne informacije jih lahko pokličete preko telefonske števile ali pa jih posredujete na povpraševanje preko maila, ki je objavljen na spletni strani.

Mi pa vas vabimo, da si ogledate tudi ostale naše članke na podroju najema jadrnic in tečajev jadranja.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *