Najem jadrnice v Sloveniji

Najem jadrnice v Sloveniji lahko opravite kar od doma. Pri tem pa morate upoštevati nakej “pravil” oziroma nasvetov. V kolikor se jih boste držali smo prepričani, da bo vaš dopust minil tako, kot ste si zamislili.

Najem jadrnice v Sloveniji nam ponuja najem plovila na praktično vsakem delu sveta. V sistemu, kjer je več tisoč jadrnic, si lahko izberete svojo na vseh celinah sveta. Pri tem pa vam lahko pomaga domača agencija za najem jadrnice v Sloveniji.

Najem jadrnice v Sloveniji

V kolikor boste želeli svetovanje na področju najema, smo prepričani da vam bodo s veseljem svetovali o lokaciji plovbe, velikosti in tipu jadrnice.

V nadaljevanju bomo pogledatli kakšne akcijske akcije lahko najdete pri najemu in jih na kratko primerjali med seboj. Najem jadrnice v Sloveniji lahko po akcijskih cenah dobite v dveh ponudbah:

Cena najema jadrnice v Sloveniji bo na prvi pogled boljša pri last minute najemu jadrnic. V kolikor se na jadranje odpravljate v glavni sezoni, vam takšen najem odsvetujemo. Zaradi visoke zasedenosti v poletnih mesecih je najem jadrnice pod pogoji, ki jih imate zastavljene veliko težji. Skoraj vedno se pri najemu ne bodo poklopile vse tri stvari. Lokacija, velikost in datum.

Pri last minute najemu jadrnic boste tako vedno v glavni sezoni morali narediti kompromis pri eni izmed teh dveh stvari. Prav zaradi tega za za najem jadrnice v Sloveniji najbolj splača v akciji first minute. Tam bodo cene najema še vedno nizke in v primerjavi z last minute ponudbo veš prihranek ne bo opazen.

Preden se odločite za najem jadrnice v Sloveniji vam predlagamo, da si ogledate ponudbo različnih jadrnic na povezavi, ki smo jo priložili v začetku našega članka. S pomočjo filtra boste hitro in preprosto filtrirali rezultate glede na karakteristike jadnice, ki si jo želite rezervirati. V kolikor imate dodatna vprašanja pa so vam v podjetju na voljo za pomoč pri rezervaciji, izbiri pravega termina in jadrnice, izdealne lokacije plovbe…

V kolikor želite nasvete vam predlagamo, da pred klicem v podjetje določite naslednje stvati:

  • Okvirna lokacija plovbe (lahko vam svetujejo v podjetju, kjer boste opravili najem, katero destinacijo izbrati)
  • Datum najema jadrnice (od XX datuma do XX datuma),
  • Število oseb na krovu.

Prepričani smo, da vam bo podjetje lahko ponudilo tudi nekaj dodatnega popusta v kolikor se boste za rezervacijo odločili v kratkem roku. Seveda morate o tem povprašati med pogovorom za najem jadrnice v Sloveniji!

Za najem jadrnice v Sloveniji se odločite zgolj ob prisotnosti osebe, ki ima opravljen izpit za jadrnico in praktično znanje. Prav tako pred odhodom preverite možnosti sidranja in marine v okolici vaše plovbe.

Ne pozabite na redno spremljanje vremenske napovedi in spremljanje oblakov na nebu.

V kolikor vam je bil članek o najemu jadrnie v Sloveniji všeč in zanimiv, nam lahko svoje mnenje zaupate preko komenarja!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *