Najem jadrnice first minute

Najem jadrnice first minute je najboljša izbira za najem različnih plovih. V nadaljevanju članka vam bomo predtavili vse prednosti, ki jih ponuja najem jadrnice first minute.

V kolikor se odločate za najem jadrnice je potrebno vedeti nekaj osnovnih stvari, ki so pomembne za rezervacijo izbrane jadrnice.

Najem jadrnice first minute označije tiste rezervacije, ki so opravljene nekaj mesecev pred odhodom. Agencije imajo različne ponudbe za najem. Nasprotje takšnega najema imenujemo tudi najem jadrnice last minute, ki pa ima v primerjavi s first minute akcijami kar nekaj slabosti.

Tako je naprimer najem jadrnice last minute nekoliko cenejši v primerjavi z first minute najemom. Razlike v ceno pa so v primerjavi z skrbmi, ki jih lahko imate pri last minute rezervaciji zanemarljive.

V kolikor se odločate za najem jadrnice first minute je to odlična priložnost za ugodne cene in rezervacijo jadrnice, ki si jo želite. Najem jadrnice first minute nam namreč ponuja veliko ugodnosti in prednosti.

Termini v glavni sezoni so skoraj v celoti zasedeni in zadnji hip najema jadrnice pravzaprav ni mogoče narediti. V kolikor se stvari lotimo pravočasno, pa lahko izberamo med praktično vsemi jadrnicami, ki so na razpolago za najem. Gre za pomembne dejavnike, ki lahko na koncu dopusta zelo vplivajo na naša doživetja.

Najem jadrnice first minute

Izjemno pomemba elementa pri najemu jadrnice je velikost same jadrnice. V kolikor glede na število oseb, ki želi na plovbo ni enako idealnemu številu posadke, boste morali narediti kompromis. Lahko izberete “premajhno” jadrnico ali pa se boste morali odločiti za večjo in daljšo, kar posledično pomeni višje stroške najema.

Druga pomembna stvar, ki bo vplivala na vaš dopust pa je lokacija jadrnice. V kolikor si želite ogledati točno določen del jadranskega ali sredozemskega morja, boste jadrnico najeli v eni izmed okoliških marin. Tako imate v najemu jadrnice first minute vse možnosti, da izberete izhodiščno točko, ki vam najbolj ustreza. Takšnega najema v glavni sezoni praktično ni mogoče izvesti, če nimate resnično velike sreče, saj so vsa plovila zasedena.

Pri najemu jadrnice first minute morate že nekaj mesecev v naprej vedeti datum želene plovbe. Prav zaradi tega vam predlagamo, da pred klicem v podjetje, kjer se ukvarjajo z najemom jadrnice first minute veste naslednje informacije o najemu:

  • Okvirna lokacija plovbe (lahko vam svetujejo v podjetju, kjer boste opravili najem, katero destinacijo izbrati)
  • Datum najema jadrnice (od XX datuma do XX datuma),
  • Število oseb na krovu.

To so najpomembnejše stvari, ki jih morate upoštevati pri najemu jadrnice first minute. Praksa najema plovil je takšna da pri rezervaciji plačate prvi del najema in kasneje preostanek. Prepričani smo, da so v podjetju, ki smo ga omenili v začetku našega članka dovolj fleksibilni in vam bodo z veseljem pomagali pri najemu!

SEDAJ JE PRAVI ČAS REZERVACIJO KRIŽARJENJE PO JADRANU!

Želite izkusiti čar Jadranskega morja na luksuznih križarkah, ki se lahko zasidrajo v praktično vsakem zalivu? Toplo vam priporočamo, da se udeležite butičnih križarjenj! To je odlična priložnost, da izkusite vse lepote Hrvaške obale, ne da bi se morali ukvarjati z navigacijo ali planiranjem poti. Obiščite stran Belmondo cruises in si oglejte različne destinacije, ki so na voljo.

Ne zamudite te fantastične priložnosti, rezervirajte svoje križarjenje še danes!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *