Kozarci za belo vino

Kozarci za belo vino ne smejo manjkati na mizi, ko se sladkate z okusnim kosom torte. Takrat se belo vino sladkega priokusa še toliko bolj prileže. Vino velja za najboljšega partnerja pri vrhunskih prazničnih specialitetah in tudi pri običajnih vsakdanjih obedih. Predstavlja namreč vrhunec obroka in obenem popoln podaljšek okusov, ki jih postrežete na mizo. Da so okusi izbranega vina čim bolj izraženi, je zelo pomembno, da pijačo postrežete v temu primernih kozarcih.

Kozarci za belo vino

Kozarci za belo vino so ravni in ožji, njihovi peclji pa so daljši. Kozarec je vedno potrebno prijeti za pecelj, saj na ta način lahko preprečite predhodno segrevanje vina. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili kozarce za belo vino, ki jih lahko kupite v spletni vinoteki Evino. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Preberite tudi:

Kozarci za belo vino

V omenjeni vinoteki prodajajo kozarce za belo vino, ki se imenujejo Vivendi, Nachtmann, Vivendi. V setu boste prejeli šest elegantno in prefinjeno oblikovanih kozarcev. Njihovo steklo ne vsebuje svinčenega oksida. Visoki so 21,6 cm, njihov volumen pa znaša 405 ml. Kot zanimivost lahko na tem mestu omenimo, da je Nachmann del skupine Riedel. Za paket boste odšteli 24,90 evrov. V kolikor pa boste naročili več paketov, bo vaša poštnina brezplačna. Pri dostavi so izredno hitri, zato lahko z za gotovostjo zapišemo, da na pošiljko ne boste čakali več kot en ali dva dni (od datuma naročila). 

Kozarci za vino

Predlagamo vam, da v omenjeni vinoteki poiščete tudi kozarce za rdeče vino. Eden izmed bolj poznanih setov se imenuje Heart to Heart. V kozarca lahko natočite vrhunsko in kvalitetno vino Cabernet Sauvignon. V vinoteki Evino boste za set dveh kozarcev z omenjenim imenom odšteli samo 34,50 evrov.

Glede na to, da na nobenem izmed omenjenih kozarcev nima vgraviranega logotipa podjetja ali nalepke, vam sporočamo, da lahko kozarce brezskrbno pomivate v pomivalnem stroju. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *