Avtoservis Ljubljana

Avtoservis Ljubljana je vedno pravi naslov za redne servisne preglede ali za popravila vozil Opel. V avtoservis Ljubljana pripeljite svojega jeklenega konjička na servis, pregled ali popravilo v Avtotehno Vis, saj bodo tam poskrbeli za strokovno vzdrževanje in kakovosten servis vašega prevoznega sredstva. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več podatkov o tej tematiki. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem.

Avtoservis Ljubljana

Avtoservis vozil vseh znamk v Avtotehni VIS

Ne glede na to ali potrebuje vaše vozilo redni servisni pregled ali popravilo, vam z nasvetom vedno pomagajo servisni svetovalci, ki si pri delu pomagajo z moderno, sodobno razvito tehnološko opremo. Vedite, da se čisto vsak njihov sprejem vozila v servis prične s pogovorom, ki je poleg uporabe diagnostične opreme in specializiranih orodij v največjo pomoč pri odkrivanju kakršnih koli težav. Večkrat na leto pa za svoje stranke poskrbijo tudi z brezplačnimi preventivnimi pregledi vozil. Redne stranke so nad takšnim načinom izredno zadovoljne.

Avtoservis Avtotehna VIS

V njihov servis se lahko prijavi vsakdo, ki ima določene težave z jeklenim konjičkom. Ker se v podjetju zelo dobro zavedajo, da živimo v času, ko se vse dogaja z neverjetno naglico in hitrostjo. Ravno zaradi tega si je še toliko bolj težko utrgati več kot le nekaj trenutkov za posamezen opravek. V Avtotehni VIS vam omogočajo hitro prijavo na servisni pregled, in sicer kar preko elektronske pošte. Tako vam ne bo potrebno klicati po telefonu in obupovati, če je linija slučajno zasedena. Na spletni strani tako zelo preprosto vpišite zahtevane podatke in počakate, da se vam javi njihov servisni svetovalec. Po elektronski pošti vam bo potrdil izbrani termin (oz. vam bo predlagal drugega, v primeru, da bo izbrani termin že zaseden).

Rezervni deli za vse znamke

V avtoservis Ljubljana uporabljajo le najbolj kvalitetna motorna olja, hladilne tekočine, maziva idr. Tako zagotavljajo uporabo v skladu z zahtevami proizvajalca za vse dele vozila. Najbolj pomembno pa je to, da za opravljeno delo in vgrajene originalne nadomestne dele vsem svojim strankam zagotavljajo enoletno garancijo.

Servis

Preberite tudi:


Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *