Zunanja keramika outlet

Zunanja keramika outlet je aktualna tematika za vse tiste, ki trenutno iščete čim bolj kvalitetno in cenovno ugodno keramiko. V Sloveniji je kar veliko število podjetij, ki so za vas pripravili široko izbiro zunanjih in notranjih ploščic. Izredno pestro ponudbo imajo tudi v spletni trgovini Top keramika, kjer imajo za vas pripravljene ploščice italijanskih proizvajalcev. Zunanja keramika outlet je znižana tudi do – 60 %!

Zunanja keramika outlet

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še veliko več podatkov in informacij o zunanji keramiki outler iz podjetja Top keramika. Za vas smo na enem mestu zbrali še veliko podatkov tudi o ostalih ploščicah, ki jih lahko kupite pri njih. V kolikor bi želeli izvedeti vse našteto, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Zunanja keramika outlet

Outlet cene zunanje keramike

Zunanja keramika outlet ponuja veliko število ploščic, ki so (zaradi odprodaje zalog ali drugih razlogov) znižane. Vendar pa to ne pomeni, da je keramika zaradi tega kaj slabša ali drugačna. Ravno nasprotno! Zunanja keramika outler je najboljše, kar vas lahko pričaka. Gre namreč za zelo kvalitetne, moderne in odlične ploščice, ki jih lahko kupite po izredno nizki ceni na kvadratni meter! Najbolj pogosto se cene zunanjih ploščic gibljejo do 10 do 30 evrov na kvadratni meter.

Outlet cene zunanje keramike

Pa naj vam na tem mestu predstavimo, zakaj je zunanja keramika tako zelo priročna? Keramične ploščice so znane po tem, da imajo zelo dobro odpornost proti zmrzali, poškodbam, vlagi, vodi, trdovratnim madežem in obrabi. Poleg tega pa so tudi zelo obstojne. Narejene so namreč  iz gres sestave, in sicer iz porcelanogresa in granitogresa. Zunanja keramika outlet je primerna predvsem za oblaganje balkonov, stopnic, atrija, okolice vrta ali bazena in seveda še kje drugje.

talne ploščice

Ali ste vedeli, da podjetje Top keramika za vas ponuja zunanjo keramiko outlet, ki je celo protizdrsna? To je izredno pomembno še posebej v zimskem času, ko se lahko na vašem dvorišču ob zelo mrzlih dnevih pojavi precej veliko zmrzali. Ravno zato so še toliko bolj pomembne zunanje ploščice, ki imajo oznako R10. Trenutno so med najbolj prodajanimi protizdrsne, talne in ratificirane ploščice. Ratificirane zunanje ploščice so tiste, ki jih lahko polagate tudi po nekaterih drugih površinah, kot so: trava, pesek in še drugje. Njihova prednost pa je tudi ta, da jih je mogoče zlepiti skupaj.

Ne spreglejte:

Ploščice za teraso

Ploščice za teraso iz podjetja Top keramika so zelo kvalitetne, lepe in seveda estetsko dovršene. Navdušeni pa boste zagotovo tudi nad njihovo dolgo življenjsko dobo! Dočakajo namreč lahko tudi do več desetletij tako, da njihov videz ostane popolnoma enak. To pa je res odlično! K dolgi življenjski dobi pa lahko pripomore še pravilna nega, vzdrževanje in čiščenje. Dobro je vedeti , da so močna in jedka čistila zelo škodljiva, saj lahko uničijo površino ploščic ali pa povzročijo (še posebej pri notranji keramiki) odstopanje fug. Uporabite raje neškodljiva, blaga čistila in vodo. Priporočamo vam, da za čiščenje zunanje keramike uporabite kakovostno ščetko oziroma krtačo za tla. Slednja vam bo temeljito očistila grobo površino na ploščicah in tako ne boste imeli več nič dela z drgnjenjem.

Predno boste izbrali zunanjo keramiko, vam svetujemo, da dobro premislite o tem, kakšen naj bo videz in velikost ploščic. Osredotočite se na kombinacijo ploščic in ostalih elementov v okolici (barva fasade, balkonske ograje, oken, idr.). V kolikor boste upoštevali vse naštete elemente, boste zagotovo poželi val občudovanja pri vaših sosedih.

top keramika

V omenjenem podjetju Top keramika imajo skozi celo leto v ponudbi te dimenzije (v mm): 

– 1200 x 200,

– 300 x 600,

– 450 x 450 in

– 600 x 600.

Za vas pa so pripravili tudi trenutno izredno priljubljene ploščice v imitaciji lesa, kamna ali betona. Te so še posebej priljubljene med tistimi, ki ste sicer navdušeni nad naravnimi materiali. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *