Voda brez sladkorja

Voda brez sladkorja lahko tudi ti najdeš v novi, še bolj urbani podobi! Gre za Zala izvirsko vodo z okusom grenivke jabolka, breskve ali maline. To je priljubljena tekočina tako med mladimi kot tudi med nekoliko starejšimi osebami. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij, ki so povezane s tematiko – voda brez sladkorja. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Voda brez sladkorja

Negazirana voda brez sladkorja je brezalkoholna pijača, ki ne vsebuje energijske vrednosti in ima okus maline, jabolka, breskve ali grenivke. Voda brez sladkorja Zala grenivka je narejena na osnovi izvirske vode in je brez konzervansov, sladil ali energijske vrednosti. Njen okus je izredno nežen, vsebuje pa le vodo in malo sadnega soka. Voda brez sladkorja vas lahko več kot odlično odžeja. Ker ne vsebuje alkohola, si jo lahko brez skrbi ali slabe vesti privoščite kadarkoli v dnevu. Zala z okusom grenivke je edinstvena in ustvarja novo kategorijo osvežilnih pijač.

voda

Naj še poudarimo, da svojo edinstvenost na področju kreativnosti pri razvoju živil z ugodno prehransko sestavo in večjo prijaznostjo potrošnikom dokazuje prejeta nagrada Inštituta za nutricionistko. Slednji je pijači dodelil pečat za najbolj inovativno živilo v kategoriji pijač. Lahko bi rekli, da je to več kot voda! Sedaj pa vam bomo predstavili, katere sestavine vsebuje omenjena pijača z okusom grenivke. To so: voda, zgoščena sokova jabolk in limon, zgoščeni sok grenivke (1 %), naravna aroma. Če se boste odločili za nakup te vode brez sladkorja z okusom grenivke ali maline, vam svetujemo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis in opravite spletni nakup. V spletni trgovini Rundasekunda namreč lahko naročite omenjeno pijačo, kjer boste v enem paketu prejeli 6 enot po 0,5 litra. Za en paket boste odšteli le 3,29 evrov! Kot zanimivost naj še dodamo, da je priporočena temperatura pitja 8– 12 °C. Odprto pa morate hraniti pri temperaturi pod 8 °C največ 3 dni.

Izvirska voda Zala

Naj poudarimo, da so vse pijače narejene na osnovi izvirske vode Zala in so brez sladkorja, konzervansov, sladil, energijske vrednosti. Vse vsebujejo vodo, nizek delež sadnega soka ter naravne arome. Ravno zaradi naštetih elementov so odlične tudi za diabetike.

Preberite tudi:

Zala – Tvoj svet okusov

Najverjetneje veste, da se je Zala družina ravno letošnje leto odločila za stilsko spremembo, ki bo pripomogla k hitrejši vidnosti, opaznosti vode na policah v trgovini. Podjetje je izredno ponosno na svoje vire in poreklo, zato je nova podoba Zala še toliko bolj urbana. Na embalaži lahko opazite, najdete čudovite mestne ilustracije. Poleg tega so v podjetju dobro poskrbeli tudi za učinkovitejše razlikovanje med Zalo z okusi in Zalo z okusi brez sladkorja. Izdelki z okusi brez sladkorja so tako po novem odeti v pastelne silhuete tako imenovanih mestnih vedut, v transparentni plastenki in s transparentnim zamaškom, za razliko od nosilne modre barve preostalih izdelkov Zala. Čisto vsi, ki se želite razvajati brez kančka slabe vesti, tako lahko izbere enega od osvežujočih okusov in z njim popestri svoje potepe po mestnih ulicah in skritih kotičkih. Edinstvena kvadratna plastenka Zale odlično dopolnjuje urbani stil in se prilega prav vsaki torbi ali nahrbtniku.

Zala brez sladkorja

Nazadnje naj še omenimo, da je Zala z inovativno, edinstveno družino izdelkov z okusi brez sladkorja ustvarila povsem novo kategorijo osvežilnih pijač in tako je orala ledino. Njeno kreativnost na področju razvoja živil z ugodno prehransko sestavo in prijaznost potrošnikom pa potrjuje že zgoraj omenjena nagrada Inštituta za nutricionistiko Nutris za najbolj inovativno linijo živil v kategoriji pijač za leto 2018.

Zala brez sladkorja

Na tem mestu vam svetujemo, da si ogledate še ostalo ponudbo pijač in drugih dodatkov za pitje, ki so jo za vas pripravili v omenjeni spletni trgovini! Hitro kliknite na zgornji odebeljeni napis. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *