Zala limona je sedaj za vas na voljo v prenovljeni obliki, ki so ji dodali še ingver. Zala limon z ingverjem vam ponuja okusno osvežitev in hkrati daje podporo imunskemu sistemu. 

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili pijačo Zala limon ingver, ki je v zadnjem času izredno priljubljena. Vljudno vabljeni, da nadaljujete z branjem.

Omenjen izdelek velja za nizkoenergijsko negazirano pijačo, ki ne vsebuje alkohola. Ima okus sveže limone in ingverja, ki predstavljata popolno kombinacijo. Ne vsebuje konzervansov ali umetnih sladil in je pasterizirana. Sestavljajo jo naslednje sestavine: zgoščeni jabolčni sok (sadni delež 3,3 %), vodo, sladkor, izvleček ingverja in limone, (citronsko) kislino, goščeni sok limon (0,2 %), cinkov-glukonat in še vitamin B6. Slednji ima (poleg cinka) pomembno vlogo pri uspešnem delovanju vašega imunskega sistema. Sodeluje pri presnovi beljakovin in je hkrati pomemben tudi pri metabolizmu ogljikovih hidratov in maščob. Njegova vloga se kaže tudi pri kognitivnem razvoju in prispeva k zmanjševanju utrujenosti ali izčrpanosti. Za še boljše počutje pa vam svetujemo, da sledite smernicam za zdrav način življenja (jejte zdravo prehrano s čim manj sladkorji in maščobami in se gibajte vsak dan). 

voda Zala

Blagovna znamka Zala, ki je že več kot 20 let vodilna v svoji kategoriji, je za vas pripravila še veliko drugih okusnih brezalkoholnih pijač. Različni okusi Zale potrošnike razveseljujejo že skoraj toliko let kot izvirska voda. Linija teh nizkoenergijskih brezalkoholnih pijač, ki niso gazirane, je zelo kakovostna! Bazira namreč na osnovi izvirske vode, ki nima dodanih konzervansov. Poleg tega vsebuje tudi veliko vitaminov. Polnjena je na aseptični liniji. Med različnimi okusi boste našli še vodo z okusom bele breskve, jabolka, maline in še nekatere. 

Predlagamo vam, da poskusite čisto vse okuse in tako boste zagotovo našli svojega najljubšega! Odžejajte se z Zalo v katerem koli trenutku dneva in tako poskrbite za dovolj hidracije in za vaše zdravje.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *