Zala ingver

Zala ingver in limona je brezalkoholna negazirana pijača, ki jo morate poskusiti! Zagotovo se boste z njo odlično osvežili in odžejali. Poleg tega pa boste ob pitju v telo vnesli pomembne vitamine. Zala ingver, ki ima dodano še limono, namreč vsebuje tudi vitamin B6. Slednji pa vpliva na delovanje imunskega sistema in preprečuje občutek izčrpanosti in utrujenosti.

zala ingver

Poleg okusa Zala ingver limona ponuja omenjena blagovna znamka še veliko drugih zanimivih in osvežilnih pijač. Med njimi je še okus bele breskve, ki ima dodano aloe vero. Gre za pasterizirano pijačo, ki ne vsebuje konzervansov in je sestavljena iz naslednjih sestavin: zgoščenega breskovega soka (2 % sadni delež), citronske kisline, natrijevega citrata, arome, vode, sladkorja in zgoščenega soka aloe vere (1% sadni delež).

Za sočno razvajanje v vsakem trenutku vašega dneva pa poskrbi Zala malina. Tudi to je nizkoenergijska negazirana in brezalkoholna pijača, ki ima okus maline. Sestavljena je iz naslednjih sestavin: zgoščenega jabolčnega soka, zgoščenega soka limon, sredstva za uravnavanje kislosti: citronska kislina, zgoščenega soka malin (0,1 %), naravne arome, vode in sladkorja.

zala

Celotna linija kakovostnih pijač z različnimi okusi je narejena na osnovi izvirske vode Zala. Slednja je vodilna v svoji kategoriji že več kot 20 let. Črpajo in polnijo jo po najvišjih standardih, v samem srce (središču) naše prestolnice Ljubljane. Izvirska voda je neoporečne kakovosti. Prepoznavna je po edinstveni kvadratasti obliki plastenke. Omenjena voda ima enake lastnosti kot pri svojem izvoru, kar ji omogočajo:

– Edinstvena oziroma specifična geološka sestava terena,

– natančno in redno vzdrževanje oziroma skrb za brezhibno tehnično stanje naprav oziroma objektov, ki so namenjeni črpanju in polnjenju vode,

– izbira najbolj kakovostnih materialov za embaliranje. 

Z njenim polnjenjem so začeli že leta 1995. Glede na predpise je omenjena voda označena za izvirsko vodo. Njen izvir je v pivovarni zelo dobro zaščiten pred površinskimi vdori oziroma vplivi, in sicer z neprepustnimi plastmi gline. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *