Vinoteka Ljubljana

Vinoteka Ljubljana ima v svoji ponudbi le najbolj kvalitetno vino in še nekatere druge pijače, kot so: konjak, gin, whiskey in še kaj drugega bi se našlo. Vinoteka Ljubljana se nahaja na naslovu Šmartinska cesta 53. Vabljeni, da jih obiščete.

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili trenutno najbolj priljubljene pijače in pripomočke, ki jih lahko kupite v vinoteki Ljubljana. V kolikor nimate te možnosti, da bi jih obiskali v fizični trgovini, vam predlagamo, da posamezni oziroma želeni izdelek naročite kar preko spletne trgovine Evino.

Vinoteka Ljubljana

Katere izdelke lahko najdete v vinoteki

V spletnem baru in vinoteki lahko poiščete (poleg že omenjenih izdelkov) še prav posebne kulinarične dobrote, in sicer: olja, kis, testenine, španski pršut in še veliko več. Poleg tega boste v ponudbi zasledili tudi brezalkoholne ali alkoholne pijače zelo priznanih domačih in tujih vinarjev. V primeru, da sami ne boste znali izbrati primernega vina ali katere druge pijače za vaš okus, vam bodo prodajalci priskočili na pomoč in vam bodo svetovali. V Evino kleti je trenutno več kot 906 vinskih etiket in 150 vinarjev. Največje število jih je seveda iz Slovenije, nekaj pa tudi iz Francije, Avstrije, Portugalske, Madžarske, Argentine in še iz nekaterih drugih držav. Tako velik nabor različnih proizvajalcev vas zagotovo ne bo pustil na cedilu.

evino vinoteka Ljubljana

Ali ste vedeli, da so v omenjenem podjetju tudi uradni zastopniki nekaterih najbolj vrhunskih slovenskih kleti? Da, prav ste prebrali. V nadaljevanju vam predstavljamo kleti: Marjan Simčič, Movia, Posestvo Burja, Sutor, Dolfo in še nekatere druge. Vino je shranjeno v temnih steklenicah v najbolj primernih pogojih (v shrambah). Slednje se nahajajo okoli 8 metrov pod zemljo. Cene izdelkov (vin) so iste kot konkretno pri izbranemu vinarju. 

Preberite tudi:

Še danes si oglejte pestro ponudbo, ki so jo za vas pripravili v podjetju Evino. S kvalitetnim vinom in drugimi dobrotami razvajajte sebe in seveda tudi vaše cenjene goste.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *