Vino na dom

Vino na dom lahko naročite v spletni vinoteki, ki se imenuje eVino. Prijazni dostavljavci vam ga bodo dostavili v najkrajšem možnem času, vi pa boste v njegovem okusu uživali kaj kmalu!  Le kdo se ne bi ob večerih sladkal z okusnim in predvsem kvalitetnim vinom na dom? 

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili trenutno najbolj prodajana vina, ki jih lahko naročite tudi v zgoraj omenjeni vinoteki oziroma kot vino na dom. Če vas zanimajo informacije o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Vino, ki se imenuje Sivi pinot, je trenutno izredno prodajano in priljubljeno. Njegova barva je prelepa, saj je slamnato rumena z malce bakrenim odtenkom. Oddaja tudi izjemno nežne sadne in cvetlične zaznave, ki spominjajo na vonj po zrelih hruškah in še po grenivki. To vino v ustih deluje zelo suho in predvsem zrelo, odraslo! Ima precej visok delež kislin, ki pa nekoliko odskočijo. Njegov okus je bolj intenziven od cvetlice, ki pa je bolj zadržana. Tekstura je bolj oljnata. Ravno iz tega razloga vinarji svetujejo, da ga pijete ob uživanju ribjih jedi na žaru ali pa ga postrezite k rižotam.

vina na dom

Naj na tem mestu predstavimo še najbolj pomembne lastnosti, ki jih v sebi nosi sivi pinot. Pod sam stil vina, ga uvrščamo pod sveže belo, uporabljena je 100 % sorta sivega pinota (grozdja), prodajajo ga v steklenicah (0,75 litra), njegova najbolj primerna temperatura za serviranje pa je od 10 do 12 °C. Cena ena steklenice omenjenega izdelka je 11, 50 evrov. V kolikor se boste odločili še za nakup katerega drugega vina ali ostalih dobrot, ki jih ponujajo v podjetju eVino, in bo vaš nakup znašal več kot 50 evrov, pa vam bodo paket dostavili brezplačno do vašega doma. 

Nič več ne čakajte in še danes napolnite svojo vinsko vitrino s kvalitetno pijačo iz omenjene vinoteke!

Preberite še:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *