Veterina Žalec

Veterina Žalec sta besedi, ki ju v spletni iskalnik najbolj pogosto vpišejo iskalci veterinarske ambulante v okolici Žalca. Naj omenimo, da se le nekaj minut stran od veterina Žalec nahaja precej znana ambulanta, ki se imenuje Zamba. Našli jo boste na naslovu Kukovčeva ulica 3. Pri njih je trenutno zaposlenih 9 veterinarjev, ki se ukvarjajo s tako imenovano operativno klinično veterino. Veterinarji so ves čas inovativno naravnani, delavni in strokovni. Poleg tega se tudi redno izobražujejo, sodelujejo z različnimi univerzami in se trudijo, da bi svojim strankam ponudili le kvalitetne storitve. Pri svojem delu vključujejo nove diagnostike zdravljenja. Njihove storitve so finančno dostopne in posledično primerne za vsak žep. Najbolj pomembno je to, da zagotavljajo in omogočajo boljše zdravje številnim živalim (domačim, eksotičnim in drugim)

Veterina Žalec

Veterinarska ambulanta Zamba

V veterinarski ambulanti Zamba lahko za vašega ljubljenčka poskrbijo z veliko ponudbo različnih storitev. Naj poudarimo, da bo vaša žival pri njih zares v dobrih rokah, saj so veterinarji strokovni in odlično opravljajo svoje delo! Ves čas tudi sledijo najbolj sodobnim zdravstvenim smernicam, saj želijo ostati najboljši pri svojem delu. Veterinarji iz veterinarske ambulante Zamba opravljajo klinične preglede, zdravljenje, kirurgijo (sterilizacijo, kastracijo, poškodbe, odstranjevanje tumorjev in še kaj) ter preventivno cepljenje. Ponujajo tudi diagnostiko (pregled iztrebkov, urina, rentgen, ultrazvok in pregled krvi) ter zobozdravstvene preglede. Za konje izvajajo kupoprodajne preglede, interno medicino, korekcijo zob, mehko kirurgijo, reprodukcijo, embriotransfer in diagnostiko šepanja. Ukvarjajo se tudi z zdravljenjem rejnih živali (diagnostika, reprodukcija, preventivna cepljenja in drugo).  

Naročite pregled

Če želite svojo žival naročiti na pregled v omenjeni ambulanti, vam priporočamo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis veterina Žalec. Že v naslednjem trenutku se boste znašli na spletni strani ambulante Zamba. Tam si lahko preberete še več informacij o storitvah in veterinarjih, ki so zaposleni v njihovih prostorih. Vam in vaši(m) živali(m) pa želimo, da bi bili zdravi in srečni!

Preberite tudi članek:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *