Veterina Laško

Veterina Laško je precej aktualna tematika za vse tiste, ki trenutno iščejo veterinarsko ambulanto v okolici Laškega. V kolikor ste ta oseba ravno vi, vam sporočamo, da ste se znašli na pravem mestu. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo namreč predstavili še več informacij o tematiki – veterina Laško. Če želite izvedeti več o tem, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem. 

Veterina Laško

Veterinarska ambulanta Celje

Precej znana in priljubljena veterinarska ambulanta se nahaja v Celju. Najdete jo lahko na naslovu Kukovčeva ulica 3. V njihovi ambulanti je trenutno zaposlenih 9 veterinarjev, ki se ukvarjajo z operativno klinično veterino. Slednji so znani po svojo delavnosti, strokovnosti in so obenem inovativno naravnani. Naj še poudarimo, da se zaposleni redno izobražujejo na zdravstvenem področju in sodelujejo z različnimi univerzami. Pri svojem delu se trudijo, da bi strankam ponudili le najbolj kvalitetne storitve. Znani so po tem, da v svoje delo vključujejo nove diagnostike zdravljenja. Njihove storitve so finančno dosegljive za vsak žep. Najbolj pomembno je to, da zagotavljajo in omogočajo boljše zdravje številnim živalim.

Vizija

Pri delu jih ves čas spremlja glavna in obenem osnova vizija, cilj. Želijo si namreč tega, da bi živali dočakale čim daljše življenje, ki bo polno veselja in zdravja. Če bo žival srečna, potem bo zagotovo tudi lastnik in obratno!

Veterina zamba

V veterini Zamba lahko za vašega ljubljenčka poskrbijo s široko ponudbo različnih storitev. Poleg tega naj poudarimo, da bo vaša žival pri njih zares v dobrih rokah! Vsak dan tudi sledijo najbolj sodobnim zdravstvenim smernicam, saj želijo ostati najboljši pri svojem delu. Veterinarji opravljajo klinične preglede, zdravljenje, kirurgijo (sterilizacijo, kastracijo, poškodbe, odstranjevanje tumorjev itn.) in tudi preventivno cepljenje. Ponujajo tudi diagnostiko (pregled iztrebkov, urina, rentgen, ultrazvok in pregled krvi) in zobozdravstvene preglede.

Za več informacij pa kliknite na zgornji odebeljeni napis – Veterina Laško.

Preberite tudi članek:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *