Online veterinar

Online veterinar je v obdobju epidemije koronavirusa precej aktualna tematika. Zelo pomembno je namreč to, da se ljudje držimo ukrepov, ki so sprejeti, saj le tako lahko vplivamo na zajezitev tega virusa. 

Online veterinar

V nadaljevanju tokratnega članka vam bom predstavili vse podatke o online veterinarju. Prijazno vabljeni, da nadaljujete z branjem. 

Veterinarska ambulanta Zamba

V teh časih se vsi zelo dobro zavedamo, da zdravje ni večno in niti ni samoumevno. Nekateri lastniki živali tudi v tem obdobju potrebujejo veterinarsko pomoč za svoje ljubljenčke, kar pa lahko ob predpisanih ukrepih povzroči precejšno težavo. Na tem mestu zato moramo omeniti veterinarsko ambulanto Zemba, kjer so v skrbi za vas in vaše živali prilagodili ter razvili online veterinar konzultacije. Ponujajo vam strokovno svetovanje kar preko spleta ali mobilnega telefona. Dosegljivi pa so kar 24 ur na dan in vseh 7 dni v tednu. Odgovorijo lahko na vsa morebitna vprašanja o zdravstvenih težavah vaših hišnih ljubljenčkov, o prehrani, obnašanju in tudi higieni. Pri tem vam želijo podati le najbolj kvalitetne odgovore in pomagati sprejeti najboljše odločitve. Tako bodo vaši kosmatinci v popolni fizični kondiciji in odličnem čustvenem počutju. Vedite, da je spletni način nudenja veterinarskih nasvetov v tem času najboljša možnost za čim bolj hitro pomoč.

Veterinarska ambulanta Zamba

Socijalna omrežja

Na Facebooku so celo v živo odgovarjali na vprašanja, ki so se najbolj pogosto pojavljala. V kolikor se vam bodo pojavile nejasnosti ali želje po konkretnem svetovanju za vašo žival, imate možnost, da se poslužite online video konzultacije. Preko spletnega svetovanja boste v kratkem času dobili odgovor, kaj se dogaja z vašim ljubljenčkom in kakšno zdravljenje mu glede na specifične znake lahko ponudijo.

Tim strokovnjakov

Nazadnje naj še omenimo, da je vsak od njihovih veterinarjev strokovnjak na svojem področju: od psov, mačk, eksotičnih živali, konj, krav in tudi drobnice. Svojega izbranega veterinarja lahko kontaktirate kar iz udobja vašega kavča. Ta opcija je hitra in predvsem izredno stroškovno učinkovita.

Zaposleni Zamba
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *