Union pivo cena

Union pivo cena je odvisna od več različnih dejavnikov. Največkrat nanjo vpliva seveda število enot, ki jih boste kupili (včasih drži: »več piva kot kupite, cenejši je«) in še vrsta piva (brezalkoholno ali alkoholno pivo). Poleg tega pa imajo na Union pivo cena vpliv tudi različne akcije oziroma ugodnosti, ki jih za vas pripravljajo v posameznih trgovinah. V takšnih primernih je nakup piva skorajda obvezen, saj lahko privarčujete kar nekaj denarja. Pivo ima zelo dolg rok trajanja, zato ga lahko v času različnih akcij nakupite v večjih količinah. Četudi ga ne boste spili v prvih dneh ali mesecih, bo njegov rok trajanja vsaj še eno leto. Vendar pa pozor, pivo mora biti seveda tudi dobro skladiščeno in zavarovano. V kolikor imate doma kletne prostore, bodo le-ti odlični za skladiščenje vašega piva. Zavarovani bodo namreč pred vdori pretirane sončne svetlobe in še dokaj hladno bo najverjetneje.

Union pivo cena

Na tem mestu pa lahko zapišemo tudi to, da nekatere Union pivo cena sploh ne zanima, saj pravijo, da so tako zelo zadovoljni z njegovim okusom! Union pivo je namreč svetlo pivo, ki ima kar 150 – letno tradicijo. Varijo ga iz prvovrstnega ječmenovega slada. Ravno zato pa ima tako zelo poln okus s srednje izraženo grenčico. Zagotovo boste navdušeni tudi nad njegovo zlatorumeno barvo in nežnim vonjem. Takšna kombinacija ponuja pravi gastronomski užitek!

Union pivo cena

Njegove ključne sestavine so naslednje: ječmenov slad, hmelj, hmeljski ekstrakt in voda. Vsebuje pa 4,9 % alkohola. Neto količina na posamezno enoto znaša 0,5 litra, v paketu pa boste dobili 24 enot. Ta paket lahko naročite v spletni trgovini Rundasekunda.si, kjer imajo za vas pripravljene še ostale ponudbe različnih piv ter pripomočkov za pitje piva. Na tem mestu seveda ne smemo pozabiti omeniti odličnih steklenih kozarcev za pivo ter podstavkov za kozarce. Za zaključek pa naj omenimo še točilne aparate za pivo, ki jih tudi lahko poiščete v omenjeni spletni trgovini.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *