Podstavki za pivo

Podstavki za pivo so nepogrešljiv dodatek in hkrati praktična rešitev, ki preprečujejo pojavljanje mokrih madežev na mizi ali kateri koli drugi površini (kjer boste odložili pivo). Obenem so podstavki za pivo pravi »modni dodatek« pri popolni postrežbi točenega piva. Slednji je še posebej zaželen med velikimi pivoljubi. Točeno pivo priteče direkto i dočile aprave v kozarec ali krigl. Trenutno so zelo popularni Heineken kozarci, ki so elegantne oblike in se odlično priležejo v vaše roke. V njih lahko pivo resnično zadiha in sprosti vse svoje arome. Poleg tega pa se lahko tudi ravno dovolj speni. 

Ali ste vedeli, da je podjetje Heineken ustvarilo tudi edinstvene podstavke za pivo, ki ne smejo manjkati predvsem v lokalih, točilnicah in gostilnah? Z njimi namreč lahko prinesete le še en dodatek Heineken stila za mizo. 

Podstavki so narejeni iz kakovostnega materiala. Srednji sloj sestavlja 100 % lesna celuloza, ki ga prekrivajo beljena celulozna vlakna. Njihova dimenzija je 107 x 1,6 mm. Predlagamo vam, da si fotografije teh izdelkov pogledate na spletni strani oziroma v spletni trgovini Rundasekunda. Tam jih lahko tudi naročite. Za en paket, v katerem je kar 100 podstavkov, boste odšteli 4,99 evrov.

podstavki za pivo Heineken

V omenjeni trgovini lahko naročite tudi zgoraj omenjene kozarce za pivo in pa seveda veliko različnih točilnih naprav za pivo, ki so namenjene za domačo uporabo. Njihove cene se giblje med 100 in 200 evri. V tem trenutku sta najbolj priljubljeni točilni napravi Blade in The sub. Slednji potrebujeta za delovanje le električni tok. Ta bo omogočil zagon hlajenja piva. Omenjeni točilni napravi sta lepo in elegantno oblikovani. Poleg tega sta tudi zelo enostavni in praktični za uporabo! Vse kar potrebujete (poleg elektrike) je ohlajen 2-litrski sodček s pivom, ki ga vstavite v točilno napravo. Ustvarjali so za vas pripravili različne barve naprav, tako da lahko vsakdo izbere pravo za svoj stil!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *