Toplice za dva lahko imenujemo tiste toplice, ki imajo celoten program prilagojen vsem, ki želite toplice obiskati v dvoje. V Sloveniji toplic za dva s prilagojeno ponudbo bivanja in ostalih storitev ni veliko. V nadaljevanju si lahko ogledate primer odlične ponudbe na tem področju, ki jo lahko najdemo v podjetju Thermana d.d., ki jo mnogi poznajo tudi pod imenom Terme Laško. Kot družba dobrega počutja smo prepričani, da se boste med bivanjem v Thermani počutili odlično, se odklopili od vsakodnevnega napora in se prepustili odlični kulinariki.T

Toplice za dva so lahko idealen romatičen oddih v dvoje. Za vse nekoliko bolj športne tipe, pa lahko takšen oddih predstavlja tudi aktivne počitnice. Dokazano je namreč, da so lahko aktivno preživete počitnice veliko bolje vplivajo na vaše psiho fizičo stanje. Ko ste aktivni se raven stresa veliko bolj zniža, kakor če zgolj poležavate. Oddih v toplicah je idealen za sprostitev vašega telesa in duha, zato vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj pomembnih informacij.

Toplice za dva se v Sloveniji nahajajo na odlični lokaciji, kjer boste lahko svoj prosti čas namenili različnim skupnim aktivnostim. V kolikor radi tečete imate na voljo stezo v neposredni bližini gozda. Stik naravo in športna aktivnost je idealna kombinacija za zniževanje stresa. Prav tako se lahko odpravita na kolesarjenje ali obiščeta lokalni grič ali hrib.

toplice za dva

Toplice za dva imajo posebno kulinarično ponudbo. Vsekakor poznate znan rek, ki pravi da gre ljubezen skozi želodec. Prepričani smo, da bodo lokalne kulinarične dobrote, ki so pripravljene iz sezonske hrane poskrbele za vaše brbončice, ki bodo kar skakale iz veselja.

V nadaljevanju se bomo osredotočili na tri različne ponudbe in jih predstavili. Ponudba na podtočju term za dva ni namenjena zgolj mladim zaljubljencem. Velik del obiskovalcev v paru predstavljajo starejši ljudje. Ponudbe se razlikujejo tudi glede na letni čas, zato vam predlagamo, da si aktualne pakete ogledate na njihovi spletni strani. Z direktno rezervacijo preko njihovega podjetja pa si lahko zagotovite popust v vrednosti do – 30 %-

Aktivni oddih v termah za upokojence vam razpolaga s poaketom, kjer boste nameščeni v dvopostelji standardni sobi. Prijeli boste pijačo dobrodošljice in bili deležni samopostrežnega zajtrka. Za okusno domačo večerjo pa bodo poskrbele lokalne dobrote.

V času bivanja vam v paketu toplice za pare pripada neomejeno kopanje v termalni vodi v bazenih obeh hotelskih kompleksov. Prav tako imate na voljo fitnes in različne terapije. Vsakodnevno so za vas organizirane različne vadbe v vodi in telovadnici pod vodstvom strokovnjakov. Izberete lahko tudi pilates in vadbo dihalnih vaj pod vodstvom indijskega joga mojstra.

Spoznavali boste mestne kulturno zgodovinske znamenitosti in imeli možnost izposoje kolesa ter pohodnih palic.

terme za upokojence

ROMANTIČNI ODDIH V TOPLICAH ZA DVA

Romantični oddih v toplicah za dva je namenjen vsem zaljubljencem. Nameščeni boste v dvopostelni standard sobi. Pripada vam nočitev z zajtkom in penina, ki vas pričaka v sobi.

Pripada vam romantična večerja v restavraciji in romantična večerja na gradu Tabor ter postrežba zajtrka v vašo sobo. Čez dan bodo za vas poskrbeli z romatnično kopeljo v dvoje, ki je vključena v ceno paketa. Zraven pa vam seveda pripada tudi neomejen vstop v bazene obeh hotelov, uporaba fitnesa in kopalni plašč.

toplice za dva

MEDENO RAZVAJANJE V DVOJE

Toplice za dva imajo za vas na voljo tudi poseben paket, ki so ga poimenovali medeno razvajanje v dvoje. Namestitev v dvopostelji sobi standard bo poskrbela za vaše dobje. Kulinarične dobrote boste lahko okusili preko polpenzion ponudbe.

Ob prihodu vas bo pričakalo medeno presenečenje v sobi. Razvajanje boste lahko nadeljevali z medeno-mlečno masažo celega telesa, ki traja 60 minut. Temu lahko kasneje dodate tudi kulinarično razvajanje v la carte restavraciji. Na voljo vam bo seveda medeni meni.

Vse ostale klasične storitvah so v toplicah za dva vključene v ceno (internet, kopalni plašč, savna, bazeni …)

V kolikor vam je članek všeč vas vabimo, da si ogledatu tudi ostale naše članke na področju razvajanja v toplicah. Spodaj, pod komentarji, pa nam lahko zaupate tudi vaše izkušnje iz toplic.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *