Terme za upokojence

Terme za upokojence imajo za vse starejše posebno ponudbo, ki je prilagojena vašim potrebam. Pri izbiri pravih term za upokojence vam predlagamo, da pregledate katere storitve so vam v določenih termah na voljo.

Poleg samega bivanja je za upokojence pomembna tudi dodatna ponudba, ki jo terme na svojem področju nudijo. Prepričani smo, da ste že prav vsi slišali za izredno pozitivne učinke termalne vode. Vsebnost mineralov kaže na to, da se termalna voda Laško, dalj časa zadržuje v podzemlju in na svoji poti raztaplja dolomit, kalcij, magnezij in kremen.

V nadaljevanju vam bomo predstavili posebno ponudbo za terme za upokojence, ki je veljavna do 28.12.2019. V nadaljevanju vam predstavljamo povzetek ponudbe, ki ga nudi podjetje Thermana Laško, ki razpolaga z odlično ponudbo za seniorje.

Terme za upokojence vam ponujajo večdnevno bivanje z naslednjimi možnostmi bivanja. Minimalno številno bivanja je omejeno na 3 nočitve. V času bivanja boste seniorji imeli namestitev v dvoposteljni standardni sobi. V paketu term za upokojence boste imeli na voljo polpenzion, kjer bodo za vas poskrbeli z okusnim zajtrkom in večerjo. Na voljo boste imeli lokalne kulinarične dobrote, pripravljene iz sezonskih prodktov.

Na začetku vašega dopustovanja vas bo pričakala tudi posebna pijača dobrodošlice! Tekom vašega bivanja v termah za upokojence boste imeli na voljo neomejen vstop v bazene obeh hotelov. Za vse, ki se želite na vašem oddihu tudi rekreirati, pa vam je na voljo dnevni vstop v moderen Fitnes Center, ki ga lahko neomejeno uporabljate.

Ker se zavedajo, da ste tudi upokojenci vešči in navajeni upravljanja preko interneta, so za vas poskrbeli s hitro internetno povezavo, ki bo delovala po celotnem kompleksu. Ob prihodu v terme za upokojence vas bo pričakal kopalni plašč.

Na bazenih in v savnah bodo za vas poskrbeli s pomočjo različnih programov animacije. Skupaj se boste lahko sprostili in rekreirali.

Za bivanje v termah za upokojence se lahko odločite v hotelu Zdravilišče Laško, ki ima štiri zvezdice ali v hotelu Thermana Park Laško Superior, ki vam prav tako ponuja štiri zvezdice. Cena bivanja v njihovih kopleksih je že od 64 € na noč po osebi. Za imatenike Zlate kartice Thermana Club, pa lahko prejmete dodatnih 15 % popusta!

Terme za upokojence

Ker se cene med seboj razlikujejo glede na hote in število dni, vam predlagamo, da si njihovo aktualno ponudbo ogledate na spletni strani in si izberete tisto, ki vam je najbolj všeč. V kolikor imate kakršnakoli vprašanja, nam jih lahko zaupate pod komentarji ali pa se obrnete na podjetje Thermana Laško, kjer vam bodo z vseljem ponudili vse dodatne informacije, ki jih potrebujete.

Terme za upokojence pa vam poleg fitnesa, bazanov in savn lahko ponudijo različne terapije, masaže in ostale oblike sprostitve. V kolikor imate kakršnekoli zdravstvene težave, ki si jih želite odpraviti vam predlagamo, da kontaktirate izkušene terapevte, ki vam dobo z veseljem pomagali odpraviti vaše težave. Izzbrali bodo terapijo, ki bo najhitreje odpravila vaše težave. Ker so v Thermani znani po svoji kvaliteti dela tudi na tem področju, vam ponujajo terapije, ki jih mogoče še ne poznate.

Terme za upokojence vam tako ponujajo Bownovo terapijo in Ayurvedo. Več o pozamezni terapiji si lahko ogledate s klikom, ki vas bo vodil na posamezni članek o tej tematiki.

V kolikor se odločate za rezervacijo ponudbe terme za upokojence vam predlagamo, da to storite nekaj tednov pred odhodom, saj je skozi celotno leto zasedenost terem izredno visoka. Vikend paketi so tako zasedeni praktično skozi celotno leto, zato rezervacijo želenega termina izberite pravočasno.

Predlagamo vam, da si ogledate tudi ostale naše članke in storitev, ki jih nudijo v termah.

Terme za upokojence
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *