Tiskarna Celje

Tiskarna Celje se imenuje Grafika Gracer. Gre za znano tiskarno in obenem založbo, ki so jo ustanovili že davnega leta 1976. Tekom vseh teh let pa vse do danes so nabrali veliko izkušenj, pridobili številna znanja in spretnosti. Pa se še malce vrnimo v preteklost. Leta 1976 je gospod Miran Gracer (samostojni podjetnik iz Celja) registriral obrt, ki jo je poimenoval Grafično papirna galanterija Gracer Miran s.p. Ta je s svojim delom pričel kar v domači delavnici, kjer pa se mu je v nekaj letih pridružilo še 5 sodelavcev.

Tiskarna in založba s tradicijo – ugodna ponudba digitalnega tiska

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo na kratko predstavili omenjeno tiskarno Celje, ki jo odlikujejo številne dobre, pozitivne lastnosti. 

Kvaliteten in hiter tisk

Grafika Gracer se lahko pohvali z nekaj prednostmi, med katerimi so kvaliteta, prilagodljivost, hitra odzivnost in tudi tisk z okolju prijaznimi, neškodljivimi materiali. Naj poudarimo, da je že od samega začetka njihova glavna dejavnost tiskarstvo. Poleg tega ponujajo tudi nekatere druge storitve, med katerimi so: grafično oblikovanje in priprava, skeniranje ter fotografija. Tisk obenem dopolnjujejo še z založništvom in prodajo različnih promocijskih ter drugih izdelkov: koledarjev, planerjev, rokovnikov in še nekaterih drugih poslovnih daril. V tiskarni Celje si ves čas prizadevajo, da bi izboljšali kakovost in obenem zmanjšali vplive na okolje. To pa dokazujejo z investicijo, in sicer v lastno sončno elektrarno ter še z uporabo papirja in kartona z ustreznimi certifikati.

GRAFIKA GRACER

Preberite tudi:

Poudariti moramo še to, da v Grafiki Gracer že od svojega obstoja letno namenijo del sredstev za investicijo določenih aparatov, naprav za tiskanje. Ravno to pa je tudi glavni razlog, da njihov strojni park omogoča tehnično izredno dovršeno ter natančno proizvodnjo. Zelo pomembno je tudi to, da je grafični proces v celoti organiziran pod eno streho, kar pa zagotavlja popolni nadzor nad kakovostjo od potrditve datotek pa do izdobave izdelkov. 

Kliknite na zgornji odebeljeni napis in preglejte še njihovo spletno stran. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *