Španski pršut

Španski pršut lahko naročite v spletni trgovini Evino. Za vas so pripravili kvalitetni Joselito Jamon Gran Reserva, ki je edinstven. Gre za španski pršut brez kosti. Njegova oblika je podolgovata in stilizirana, meso pa dišeče in tako zelo nežno. Ima sijajen videz ter čudovite barve, ki se prelivajo med roza in vijolično rdečo.

Španski pršut

To je najboljši pršut na celem svetu, ki ga je vredno poskusiti! Odličen kos, z zlato-rožnatimi maščobami s kremasto, mehko konsistenco. Pa naj vam še bolj natančno opišemo njegov okus. Le-ta je blag in nežen, sprav rahlo sladek in vznemirljiv. Obenem pa je nenasičena maščoba, ki se rahlo stopi na nebu, pravo in čudovito presenečenje. Ta Španski pršut je zorel več kot 36 mesecev in je zaradi tega še toliko bolj kvaliteten, edinstven in okusen. Za to, da bi dosegli maksimalni užitek njegovega okusa, vam priporočamo, da ga uživate na sobni temperaturi. 

Preberi tudi:

Dejstvo je, da je ob dobrem kosu pršuta nujno potrebno imeti tudi dober nož. Slednji mora biti odlično nabrušen, zato da lahko odrežete čim bolj primerno debelino pršuta. Ob okušanju slednjega je namreč ravno to tako zelo pomembno.

Španski pršut

Primerno debelino pa lahko dosežemo le z dobrim nožem! Na tem mestu vam zato predstavljamo nož Joselito, ki je narejen ravno za rezanje omenjenega kosa mesa. Ta nož je oblikovan tako, da bo vsaka rezina popolna. Ergonomska oblika njegovega ročaja namreč omogoča, da se nož zelo dobro obnaša v roki. Tudi ta izdelek lahko kupite v spletni trgovini Evino, kjer boste zanj odšteli 25, 90 evrov. Nož bo zagotovo dočakal dolgo življenjsko dobo. 

Joselito

Predlagamo vam, da si ogledate še ostalo ponudbo različnih izdelkov znamke Joselito. Med njimi ne smete spregledati predpasnika in pa prijemalnih klešč ter funkcionalnega stojala za rezanje pršuta. Poleg tega pa imajo na spletni strani za vas pripravljen tudi pester izbor različnih vin in žganih pijač. Priporočamo vam, da si še danes ogledate njihovo ponudbo!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *