Rožmarin za lase

Rožmarin za lase se že več stoletij uporablja za naravno nego las. Bistveno prispeva k preprečevanju prekomernega izpadanja. S pomočjo najrazličnejših pripravkov na osnovi rožmarina je namreč mogoče spodbuditi prekrvavitev lasišča, kar pomaga tako proti izpadanju kot tudi pri pospeševanju rasti las. Prav tako rožmarin deluje tudi protivnetno, zato lahko uspešno pomiri razdraženo lasišče. Znan je še po tem, da lahko pripomore h gostejšim in bolj sijočim lasem, zato je vključevanje rožmarina v nego las zelo koristno tudi za ljudi s tankimi, redkimi lasmi. Nekateri priporočajo uporabo rožmarina tudi za naravno spopadanje s prhljajem in za obnovo poškodovanih las.

rozmarin 200 ml

V nadaljevanju članka vam bomo predstavili še več informacij o tej rastlini. Prijazno vas vabimo, da nadaljujete z branjem, saj boste zagotovo izvedeli kaj novega.

Preberite tudi:

Odlično lepotno sredstvo, ki neguje vaše lase in lasišče

Naj še enkrat poudarimo, da je rožmarin za lase odlično lepotno sredstvo, ker neguje vaše lase in lasišče. To dišeče zelišče spodbuja rast las in jih tudi krepi. Gre za izredno učinkovito naravno rastlino, ki ima zdravilno moč.  Poleg vseh (že) naštetih učinkovin, pa rožmarin deluje tudi protivnetno. To pomeni, da lahko več kot uspešno pomiri razdraženo lasišče. Ena izmed prednosti pa je še ta, da z njegovo redno uporabo lahko prispevate k potemnitvi sivih las. Če bi želeli opraviti nakup rožmarina za lase, vam svetujemo, da pokukate v spletno trgovino Etnobotanika. Podjetje vam namreč predstavlja predstavili edinstveni ekološki hidrolat rožmarina, ki je 100 % čist. To je specialni izdelek, ki deluje zelo osvežujoče in predvsem poživljajoče na vaše lase ter lasišče. Slednjega tudi neguje.

100% ekoliški rožmarin za lase

Na tem mestu vam sporočamo, da izdelek ne vsebuje konzervansov ali dodatkov ter je mikrobiološko testiran. Primeren je tudi za uživanje oziroma za notranjo uporabo. Pred uporabo vam svetujemo, da naredite kožni test, saj boste na ta način ugotovili, ali ste (oziroma niste) alergični na to rastlino. V kolikor se vam po uporabi rožmarina za lase pojavijo izpuščaji ali katera koli druga kožna reakcija, vam odsvetujemo uporabo tega izdelka. Sicer pa vas obveščamo, da je rožmarin za lase primeren za notranjo in zunanjo uporabo. Pri zunanji uporabi kot: tonik ali vodica po britju, tonik za odstranjevanje ličil, dišeč, svež osvežilec prostora, za pripravo domače kozmetike (npr. mila, kreme, šampon in drugo) očisti in napne kožo ter spodbudi prekrvavitev kože,. Poleg vsega naštetega tudi neguje lase in lasišče ter še veliko več. Uporablja pa se še v kulinariki ter kot ustna vodica (notranja uporaba). 

Obveščamo vas, da je potrebno ta izdelek ustrezno shranjevati. To pomeni, da ga morate hraniti v temnem in ustrezno hladnem prostoru. Po odprtju pa ga morate obvezno hraniti v hladilniku. Za več informacij in nakup pa pokukajte v spletno trgovino Etnobotanika. Kliknite na napis rožmarin za lase in že se boste znašli v spletni trgovini. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *