Registracija vozila Ljubljana je aktualna tematika predvsem za vse tiste, ki se trenutno zanimajo za registracijo osebnega vozila v okolici Ljubljane. V kolikor ste med njimi tudi vi, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem tega članka. Tudi ostale prav lepo vabimo, da si preberete tokratni članek. Za vas smo na enem mestu zbrali veliko informacij o tematiki – registracija vozila Ljubljana.

Registracija vozila Ljubljana

Registracija vozila Ljubljana je mogoča v  različnih avtohišah v omenjenem mestu. Ena izmed njih je tudi Avtotehna VIS. Pri njih namreč lahko uredite vse v zvezi z registracijo, zavarovanjem ali spremembo lastništva vozila. V nadaljevanju vam predstavljamo storitve, ki vam jih nudijo v omenjenem podjetju: 

  • Podaljšanje veljavnosti prometnega dovoljenja
  • Zamenjava prometnega dovoljenja
  • Prevzem preskusne tablice
  • Nakup obvezne opreme in vinjete
  • Registracija novega ali rabljenega vozila
  • Sklenitev ali podaljšanje obveznega in kasko zavarovanja
  • Zamenjava registrske tablice
  • Rezervacija ali naročilo registrske tablice po vaši izbiri

V kolikor pri njih opravite redni letni servisni pregled, pa vam vaše vozilo tudi pripravijo na tehnični pregled in le-tega tudi za vas opravijo. 

Za vse ostale informacije o registraciji vozila Ljubljana pa so dosegljivi na telefonski števili 080 88 82. Pišete jim lahko tudi na elektronski naslov, in sicer [email protected]. Za vas imajo v poslovni enoti Ljubljana svoja vrata odprta vsak dan v tednu, in sicer od 8. do 18 ure. Njihovo enoto boste našli na naslovu Celovška cesta 228. Kot smo že omenili, lahko v Avtotehni VIS kupite tudi vinjeto ter paket obvezne opreme za vozilo. To je predpisani paket prve pomoči, varnostni trikotnik in varnostno-odsevni telovnik. Prodajajo pa še gasilne aparate za v vozila ter nalepke za omejitev hitrosti. Registracija vozila Ljubljana resnično ponuja vse na enem mestu. Predlagamo vam, da obiščete omenjeno podjetje oziroma njihovo poslovalnico in uredite vse na enem mestu. Lahko pa jim tudi pošljete vprašanje preko elektronske pošte. 

Avtotehna VIS

Registracijo vozil v Ljubljani v Avtotehni VIS

Kot zanimivost naj na tem mestu še dodamo, da poleg registracije vozila Ljubljana lahko to storitev opravite tudi v eni izmed poslovnih enot Avtotehne VIS, in sicer v Škofji Loki ali Kranju. Tudi tam imajo namreč svoj sedež. Poleg tega pa v podjetju ponujajo še ostale storitve.

Avtomobilsko zavarovanje

Tako lahko omenimo, da so že nekaj let pooblaščeni prodajalci in serviserji za vozila Opel, Peugeot, Citroen in Chevrolet. V najnovejši ponudbi pa ponujajo tudi storitev – prodaja rabljenih prevoznih sredstev vseh avtomobilskih znamk z jamstvom ter prodaja nadomestnih delov, dodatne opreme, kleparsko-ličarska popravila, vulkanizerske storitve in še mnogo več. Vedite, da so čisto vsa rabljena vozila, ki jih lahko kupite v Avtotehni VIS skrbno in natančno pregledana in tako tehnično brezhibna.

Široka paleta kakovostnih storitev

Njihov glavni cilj je ta, da bi ponudili strankam čim bolj celovito paleto kakovostnih storitev v povezavi z vzdrževanjem in uporabo vozila na enem mestu. Njihova strategija je vezana predvsem na to, da bi bile stranke zadovoljne z njihovimi storitvami in tudi na splošno z njihovim delom, odnosom. Ravno iz tega razloga se osredotočajo na inovacije ter kakovost njihovega dela.

Široka paleta kakovostnih storitev

Neprestano celo skrbijo za to, da uvajajo najbolj moderne tehnološke postopke in vlagajo veliko časa v strokovnost ter zadovoljstvo njihovih prodajnih svetovalcev in servisnih strokovnjakov. To pomeni, da se avtoličarji in avtomehaniki redno usposabljajo tako na praktičnem kot tudi teoretičnem področju. Delavci oziroma mehaniki svoje delo opravljajo v moderno in sodobno opremljenih prostorih, pri delu pa uporabljajo tudi tehnološko dovršene pripomočke in orodja.

Rabljena vozila

Ob koncu naj vas še prijazno povabimo, da si ogledate ponudbo rabljenih avtomobilov, ki so jo za vas pripravili na spletni strani omenjenega podjetja. Poleg tega pa si lahko ogledate tudi ponudbo novih vozil omenjenih avtomobilskih znamk. V kolikor imate željo, se v podjetju lahko dogovorite za testno vožnjo z določenim avtomobilom.

Rabljena vozila

Ne spreglejte:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *