Avtoličarstvo Ljubljana

Avtoličarstvo Ljubljana je aktualna tematika za vse tiste, ki ste poškodovali pločevino na svojem avtomobilu. Nič se ne obremenjujte, saj imamo za vas pripravljeno rešitev. S kleparsko ličarskimi popravili se namreč ukvarjajo tudi v podjetju Avtotehna VIS. V njihovi moderno in sodobno opremljeni kleparsko-ličarski delavnici namreč strokovno odpravijo vse poškodbe, ki so nastale na vašem prevoznem sredstvu. Poleg tega pa strokovnjaki iz avtoličarstva Ljubljana pri delu uporabljajo le najbolj kakovostno opremo, pripomočke, ki omogočajo večjo preciznost in vplivajo na hitrost dela-opravljanje popravi.

Avtoličarstvo Ljubljana

V omenjenem podjetju so pooblaščeni serviserji avtomobilskih znamk: Opel, Peugeot, Citroen in še Chevrolet. Zagotavljajo pa tudi popravilo po najbolj novih smernicah posameznega proizvajalca vašega vozila. Poleg tega vam lahko zagotovijo tudi originalne nadomestne dele, in sicer z garancijo. Pri popravilu pločevine pa omogočajo tudi ohranitev garancije na prerjavenje pločevine. Ta pa vam bi v primeru posega nepooblaščene osebe žal prenehala veljati. Tovrstna garancija vam lahko velja tudi deset in še več let! Ali ste vedeli, da lahko zamenjajo tudi poškodovano avtosteklo? To je res odlično! Trenutno jim je delo olajšala tudi nova lakirna komora, ki se imenuje Blowtherm. Slednja predstavlja najbolj sodobno avtoličarsko tehnologijo, s pomočjo katere lahko zagotovijo, da se lahko v vozilih po popravilu vozite varno. To je izredno pomembno, saj si nihče ne želi, da bi ponovno prišlo do nesreče.

Preberi tudi:

Avtoličarstvo Ljubljana

V kolikor ste udeleženi v prometni nesreči ali pa vam nek dogodek (toča, vetrolom) povzroči škodo na vašem jeklenem konjičku, vam lahko v Avtotehni VIS nudijo vso strokovno pomoč pri urejanju dokumentacije in postopkov z zavarovalnicami le na enem mestu. Njihovi tako imenovani cenilni strokovnjaki vam bodo prihranili kar nekaj časa z enostavnim postopkom v njihovem centru. Pooblaščeni so za cenitev in prijavo škode pri naslednjih zavarovalnicah: ERGO, Sava, Generali in še Triglav.

Avtotehna VIS

Na tem mestu vas prijazno vabimo, da obiščete Avtoličarstvo Ljubljana in poskrbite za varnost vašega vozila!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *