Rabljeni Clio

Rabljeni Clio

Rabljeni Clio velja za enega izmed najbolj priljubljenih vozil, ki se prodajajo na avtomobilističnem trgu v Sloveniji. Spada v kategorijo malih avtomobilov in ga proizvaja francoska znamka Renault. Proizvodnjo zadnje pete generacije pa izvajajo v Novomeški Renaultovi tovarni. Clio je bil prvič predstavljen leta 1990. Velja za edini avtomobil, ki se lahko pohvali s tem, da je bil že dvakrat izbran za evropski avto leta (1991 in 2006)!

Rabljeni Clio lahko kupite na različnih prodajnih mestih z avtomobili po celotni Sloveniji. V kolikor ste iz okolice Celja, vam svetujemo, da pregledate ponudbo rabljenih vozil v Avtotehniki Celje. Njihovo široko ponudbo jeklenih konjičkov si lahko ogledate že kar od doma, in sicer na njihovi spletni strani. Pri njih imajo ves čas ogromno izbiro različnih modelov znamke Renault. V omenjenem podjetju so vsa rabljena vozila pregledana po 105. kontrolnih točkah. Ob nakupu rabljenega vozila pa dobite še 12-mesečno garancijo.  V kolikor v tem času pride do okvare na avtomobilu, ki jo prej ni bilo mogoče zaznati, vam to napako odstranijo ali popravijo brezplačno! Hkrati pa vam ponujajo tudi možnost odkupa starega vozila. To pa se res splača!

Kaj še morate vedeti o rabljenem Cliotu?

Pa naj vam na kratko predstavimo še nekatere glavne specifikacije in značilnosti, po katerih je poznan ta avtomobil. Kot smo že omenili, je rabljeni Clio majhen avto, ki je idealen za vožnjo po mestu ali pa za hitra in krajša potovanja. Je zelo okreten in zaradi svoje velikosti idealen za parkiranje na različnih manjših parkirnih prostorih (spravite ga lahko tudi v najmanjše luknjice).

Rabljeni Clio

Precej znan je zaradi svoje nizke porabe. To pomeni, da ne glede na to, kateri letnik tega avta boste vzeli, vas bo navdušila njegova nizka poraba. Pri nekaterih starejših dizelskih različicah motorja je poraba približno 3.5 L / 100 kilometrov. To pa je resnično majhna poraba! V kolikor se boste odločili za nakup tega avta, vam zagotovo ne bo žal.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *