Plato piva

Plato piva je prava izbira za resnične ljubitelje piva. V enem platoju piva dobite kar 24 kosov. Z nakupom večjih količin (plato piva) pa lahko tudi prihranite, saj so cene na en kos ob nakupu večjega paketa nekoliko nižje. 

Na spletni strani Rundasekunda vam je na voljo plato piva naslednjih znamk: Laško, Union in Heineken. Izbirate lahko med: Laško Zlatorog svetlo pivo, Laško Zlatorog temno pivo, Laško IPA, Laško Golding, Laško Zlatorog svetlo pivo 0.0, Laško Malt z okusi limona-šipek, limona ter ananas, Heineken in Heineken 0.0, Union lager svetlo pivo, Union lager temno pivo, Union svetlo brezalkoholno pivo, Union nefiltrirano svetlo ali temno pivo, Jabolčni Tat z okusi jabolko ali bezeg in Radler z okusi bezeg, grenivka, kumara ali isotonic. 

Union svetlo pivo - 24 x 0,5l - Rundasekunda

Vsa omenjena piva pa so pakirana v platojih po 24 kosov. Tako vam vašega najljubšega piva zagotovo ne bo kar tako zmanjkalo. Ko vam ga, pa lahko brez skrbi naročite novega. Pripeljejo vam ga lahko kar do vaših vhodnih vrat.

Naročil sem plato piva. Kako poteka dostava? 

Vaše naročilo za izbran plato piva in druge brezalkoholne pijače lahko oddate v spletni trgovini Rundasekunda. Tam vas čaka pestra izbira piva in verjamemo, da lahko vsakdo najde nekaj zase! Ko oddate svoje spletno naročilo in je le to potrjeno, bo začelo osebje v skladišču spletne trgovine Rundasekunda pripravljati vaše naročilo. Vsa naročila oddana med tednom do 12:00 se začnejo pripravljati že isti dan in v istem dnevu že tudi odidejo na pot k vam. Vsa naročila izvedena in potrjena po 12:00 pa so odposlana naslednji delovni dan. Dostava za naročila nad 100 € je brezplačna, cena za standardno dostavo za naročila do 99,99 € pa znaša 2,99 €. Vse pakete vam na izbran naslov dostavi GLS Slovenija.

Plato piva Laško

Na voljo pa vam je tudi osebni prevzem na prevzemnem mestu Rundasekunda, od ponedeljka do petka med 9:00 in 15:00 uro, na naslovi Podsvetija 22, 1351 Brezovica pri Ljubljani. Osebni prevzem je možen samo s predhodnim potrjenim naročilom preko spleta. Vaše naročilo pa na prevzemnem mestu na vas čaka 5 delovnih dni.

Plačilo je mogoče opraviti s plačilom preko spleta s plačilno oziroma kreditno kartico: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro; s kartico ob osebnem prevzemu in z nakazilom na račun podjetja (po predračunu). 

Od kod izvira pivo 

Verjeli ali ne, pivo danes velja za eno najbolj priljubljenih alkoholnih pijač. Mnogi pravijo, da se »za žejo« pije pivo in ne voda. V to so verjeli tudi že pred mnogimi leti, kar približno 7000 let nazaj na območju današnje Kitajske in Irana. Tam je bila, kot je znano, varjena prva pijača podobna pivu. Takratna piva so se precej razlikovala od današnjih, saj so bila namesto na hmeljni osnovi izdelana na sadni osnovi. Začetki piva kot ga poznamo danes segajo v konec 18. stoletja, ko so iznašli parni stroj, hidrometer in termometer, priprava kakovostnejšega piva pa je bila tako veliko lažja. Takrat so se začeli posluževati tudi kakovostnejšega postopka fermentacije in pasterizacije. 

Nastanek piva

Pivo je alkoholna pijača, ki nastane z varjenjem in fermentiranjem sladkorjev. Glavne sestavine piva so voda, hmelj, slad in kvas. Vsaka vrsta piva je posebna, z različno pripravo in različnimi sestavinami pa lahko dosežemo različne okuse, ki zadovoljujejo prav vsak okus. V grobem poznamo dve vrsti piva, to sta ALE in Lager, ki se že v osnovi razlikujeta po uporabi različnih vrst kvasovk. Razlikujeta pa se tudi pri pripravi. Piva ALE imajo višjo temperaturo vrenja kvasovk kot piva Lager. Obe vrsti pa imata še veliko število podvrst, tako je na voljo nekaj za vsak okus. V ponudbi svetovnih piv lahko najdemo slajša ali bolj grenka piva, brezalkoholna piva in piva z okusi. Svetovni nabor piv zares ponuja nekaj za vsakega. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *