Pivo Sol

Pivo Sol sta ključni besedi, ki ju v spletni iskalnik pogosto vpišejo iskalci omenjene pijače. Gre namreč za osvežilno pijačo, kateri bomo v nadaljevanju današnjega članka namenili še nekaj besede. Če želite izvedeti več informacij, podatkov o pivu Sol, vas prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem.

Pivo v sodčku - SOL Torp - Rundasekunda

Osvežilno lager pivo Sol

Najverjetneje ste že slišali, da je pivo Sol osvežilno lager pivo, ki z nekaj sladke arome hitro oziroma z lahkoto poteši žejo. Ta pijača je rojena pod mehiškim soncem, in sicer že davnega leta 1899. Nekateri navajajo, da je pitje piva Sol kot sončni žarek, saj je tako zelo lahkoten in enostaven. Dejstvo pa je tudi to, da pivo Sol ne sme manjkati ob druženju s prijatelji v sončnem dnevu, ob praznovanju rojstnega dne in še kje drugje. Vsebuje naslednje sestavine, ki so nepogrešljive: voda, ječmenov slad, hmelj, ekstrakt hmelja in glukozni sirup. Pivo Sol je alkoholna pijača, saj vsebuje 4,5 % alkohola. Ravno zaradi tega vam odsvetujemo, da ga uživate pred vožnjo z avtomobilom ali pa pred odhodom na delovno mesto. Proizvajajo ga v Pivovarni Laško Union, ki se nahaja na naslovu: Pivovarniška ulica 2. Naj poudarimo, da lahko trenutno pivo Sol kupite preko spletne trgovine Rundasekunda, in sicer v The Sub (Torp) sodčku. Slednji se lahko uporablja le z The Sub napravami za točenje piva. Vedite, da ga je po odprtju potrebno hraniti ohlajenega v napravi. Sodčka pa nikakor ne smete izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Predlagamo vam, da ga hranite pod 30°C in ga ne zamrzujete. Trenutno lahko preko spleta ta sodček (2l) s pivom Sol naročite po izjemno nizki ceni, ki znaša le 6,90 evrov. Dobava je možna tudi na dom, in sicer za doplačilo.

Kje v Sloveniji lahko kupite pivo Sol

V kolikor bi tudi vi želeli poskusiti to edinstveno lager pivo, vam svetujemo, da ga naročite. Seveda pa ne pozabite poskrbeti tudi za nakup točilne naprave, v katero boste lahko vstavili ta torp sodček. Na tem mestu vam predstavljamo The Sub Metalic Red Edition.

Točeno pivo - Web center blog

Gre za mentalno rdečega brata družine The Sub, ki je enakovreden po višini, dolžini in širini ter po zmogljivosti. Tudi ta točilna naprava se ponaša z enako hladilno in točilno tehnologijo, tako kot preostali bratje iz omenjene družine. Točilna naprava predstavlja izjemno rešitev za vse, ki pri okusu piva ne sprejemajo kompromisov. Naprava namreč zagotavlja super ekstra ohlajenost, najboljšo svežino točenega piva in še veliko več. 

The Sub za točeno pivo

Ali veste, da sta The Sub razvila mednarodno uveljavljena mojstra? To sta Heineken in Krups, oblikoval pa ga je priznani industrijski oblikovalec, ki sliši na ime Marc Newson. Aparat tako ponuja vse, kar ponujajo vsi preostali profesionalni točilni aparati – odličen okus in nepozabno doživetje prave pivnice, kar pri vas doma. Čeprav je aparat razvit profesionalno, pa je vseeno izredno enostaven za vsakdanjo uporabo. Vse kar morate storiti je to, da izberete svoj najljubši torp sodček, ga vstavite in uživate v okusu sveže točene tekočine. Enostavno lahko vstavite 2-litrski sodček, priključite aparat in počakate, da se pivo ohladi. To se bo zgodilo v zelo kratkem času, saj ima naprava toliko moči, da lahko hitro hladi. Da ne bo pomote, piva ni potrebno spiti v enem dnevu, saj svežino in odličnost piva zagotavlja kar do dolgih 15 dni. V kolikor se boste odločili še za nakup tega aparata, boste prejeli garancijo 2 leti.

Pivo v sodčku - SOL Torp - Rundasekunda

Sedaj pa vam predlagamo, da hitro kliknete na zgornji odebeljeni napis in si preberete še več podrobnosti o tem edinstvenem izdelku. Poleg tega pa lahko opravite tudi spletni nakup, in sicer hitro ter zelo preprosto. Priskrbite si točilni aparat in omenjeno lager pivo, ki vas bo naravnost navdušilo. Ne čakajte več in še danes oddajte naročilo!

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *