Pivo cena

Pivo cena sta besedi, ki ju najpogosteje vpišemo v spletni iskalnik, ko nas zanimajo cene za določeno pivo (posamezno, »6 pack« ali celo »gajbo«). V spletni trgovini Rundasekunda.si imajo veliko izbiro različnih vrst piva (med njimi so dobro znani Heineken, brezalkoholni Heineken, Laško pivo, IPA pivo, Laško Malt, Union in drugi).

Pivo cena

Cena je odvisna od vrste piva, količine (0,5 L ali 0,3 L) ter od števila enot (steklenic, pločevink s pivom), ki jih nameravate kupiti. 

Na tem mestu smo za vas zbrali nekaj najbolj prodajanih artiklov iz spletne trgovine Rundasekunda.si, ki jih lahko dobite po naslednjih cenah:

– Union svetlo pivo, 4 x 6 pack, 0,5 L, cena: 23,79 evrov

– Laško zlatorog svetlo pivo, 4 x 6 pack, 0,5 L, cena: 23,99 evrov

– Heineken pivo, 24 x 0,5 L, cena: 28,49 evrov

– 2x Laško IPA pivo, 24 x 0,5 L, cena: 59,80 evrov (ob tem nakupu, vam prodajalec podarja še darilo, in sicer Laško vrčke, ki jih boste dobili kar 6 v paketu)

– Union svetlo pivo, 24 x 0,33 L, cena: 17,79 evrov

– Laško zlatorog svetlo pivo, 24 x 0,33 L, cena 17,79 evrov

– Heineken pivo, 4x 6 pack 0,33 L, cena: 21,32 evrov.

Na podlagi zgoraj omenjenih cen lahko opazimo, da je pivo cena zelo različna.  

Zavedajte se, da se nakup večjega števila enot (piva) dosti bolj splača, kot če večkrat kupujete po malem. To velja še posebej takrat, ko načrtujete kakšno zabavo ali druženje in veste, da boste vi in vaši gostje popili veliko piva.

Točeno pivo in točilne naprave za pivo, ki so namenjene domači uporabi

V kolikor pa si želite, da bi na vaši zabavi točili točeno pivo, lahko le-to priskrbite na čisto enostaven način. V zgoraj omenjeni spletni trgovini vam namreč poleg piva v pločevinki, ponujajo še veliko več. Med drugim lahko pri njih naročite sodčke s točenim pivom in točilne naprave za pivo. Slednje dobite po precej ugodnih cenah, te se gibljejo okoli 100 evrov. Takšne postrežbe se bodo zagotovo razveselili vsi povabljeni, ki radi popijejo hmeljsko pijačo!

Točilne naprave za pivo
Točilne naprave za pivo

Seveda bodo za popoln okus točenega piva poskrbeli kozarci za pivo. Tudi te boste lahko naročili v omenjeni spletni trgovini. Izbirali boste lahko med kozarcem Heiniken (25cl), ki očara s svojo elegantno obliko; Laško vrček ali pa Union vrček. Zadnja dva lahko naročite z volumnom 0,3L ali 0,5L. 

V paketu vas bo presenetilo 6 kosov kozarcev, ki so zelo lepi in praktični. Na tem mestu vas opozarjamo, da kozarcev ne perite v pomivalnem stroju. Ta lahko čez čas povzroči, da se dobo napisi oziroma logotipi izbrisali ali pa bodo manj vidni.

Kozarci za pivo
Kozarci za pivo

V kolikor se boste odločili za nakup kozarcev Heineken vam priporočamo, da si naročite še podstavke za pivo Heineken. Kar 100 kosov boste dobili po zelo ugodni ceni 4,99 evrov. 

Ne pozabite, da pivo cena ni skorajda nikoli predraga, saj je sveže pivo vredno mnogo več, kot le denar!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *