Peugeot Slovenija

Peugeot Slovenija je aktualna tematika za vse tiste, ki trenutno iščejo rabljen ali novi jekleni konjiček znamke Peugeot. V kolikor ste ta oseba ravno vi, vam sporočamo, da ste se znašli na pravem mestu. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo namreč prestavili informacije, ki so povezane s Peugeot Slovenija. Prijazno vas vabimo, da se z nami še naprej družite ob branju.

Peugeot Slovenija

Najprej naj omenimo, da je Peugeot svetovno znani francoski avtomobilski proizvajalec. Svoj obrat ima tudi v Španiji in na Češkem. Poleg avtomobilov se ukvarjajo s proizvodnjo koles, skuterjev in drugega. Kot zanimivost moramo dodati, da je bilo od začetka proizvodnje let 1891 pa do danes izdelanih več kot 40 milijonov avtomobilov. Omeniti moramo tudi to, da je leta 1965 bilo podjetje v popolnem razcvetu, tako je postal holding pod imenom Peugeot  S.A. Ali ste vedeli, da avtomobilska znamka Peugeot velja za drugo najstarejšo avtomobilsko znamko na svetu? Ja, prav zares!

Peugeot Slovenija

Številne novosti in inovacije

Od začetka ustanovitve pa do danes so v podjetju razvili številne novosti, inovacije idr. Poleg tega ves čas sledijo razvoju tehnologije in digitalizacije. Peugeot Slovenija ponuja v svojih prodajnih salonih številna vozila, ki so primerna za različne potrebe (večji prtljažnik, močnejša mašina, vrhunska dodatna oprema idr.). V prodajnem salonu Peugeot na Celovški cesti v Ljubljani lahko tudi vi občutite najnovejše modele. Tam so za vas tudi prijazni in strokovno podkovani prodajni svetovalci, ki vam bodo odgovorili na posamezna vprašanja o izbranem jeklenem konjičku. Obenem vam bodo pomagali tudi z izbiro najugodnejšega modela financiranja. V njihovem Business centru lahko preverite širok izbor osebnih in tovornih vozil, ki so namenjena tudi za podjetja.

Peugeot 508 PSE

V kolikor želite o tej tematiki izvedeti še več informacij, vam svetujemo, da še ta trenutek kliknete na zgornji odebeljeni napis. Že v naslednjem trenutku boste lahko izbirali med različnimi modeli vozil omenjene znamke.

Peugeot 5008

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *