Peugeot 2008

Peugeot 2008 je novi SUV, ki je vsestransko uporaben in izjemno kompakten! S svojim vrhunskim dizajnom ponuja raznolike izkušnje v vožnji, in sicer po zaslugi inovativnega voznikovega mesta Peugeot 3D i-Cockpit, pa tudi po zaslugi naprednih tehnologij, zmogljivih motorjev tako na notranje zgorevanje kot tudi na električni pogon. V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo o tem vozilu predstavili še več informacij. Če želite izvedeti več o tem jeklenem konjičku, vam svetujemo, da nadaljujete z branjem članka. Za vas smo na enem mestu zbrali najbolj pomembne podatke o omenjenem prevoznem sredstvu!

Preberite tudi:

Novo vozilo Peugeot 2008

Robusten z privzdvignjenim podvozjem

Peugeot 2008 s svojo robustno in izčiščeno obliko karoserije ter privzdignjenim podvozjem ta novi avtomobil zagotavlja razkošne gabaritne mere in mojstrsko moč. Njegov profil razkriva napete linije in tudi izklesane boke, ki se tesno prilegajo zgradbi. Vse to pa prispeva k živahni in prodorni stilski zasnovi. Njegov učinkovit in športni videz poudari tudi prednji del, ki ga sestavlja prepoznavna osvetlitev, 18-palčna platišča iz lahke litine z aerodinamičnim vstavkom in še horizontalen pokrov motornega prostora. Slednjim se pridružujejo še brisalni profili stekel v svetleči črni barvi in streha Black Diamond. 

Ergonomska zasnova, kompakten volan in 10 palčni zaslon

Tudi vi lahko popestrite svoje vozne izkušnje z novim Peugeotom 2008, ki ponuja intuitivno ergonomsko zasnovo, kompakten volan, 10-palčni zaslon na dotik HD in po meri nastavljivo digitalno instrumentalno ploščo 3D. Ponuja pa tudi prostoročni zagon in še zaklepanje vrat. Ali veste, da lahko ključe obdržite v žepu, med tem pa se bodo vrata odklenila ali pa zaklenila. V primeru, da se boste oddaljili od vozila, se bodo vrata zaklenila, če pa se boste približali, se bodo vrata odklenila. Poleg tega lahko vožnjo oziroma poti prilagodite vašim individualnim potrebam. To lahko storite tako, da sami izberete način vožnje.

Peugeot 2008

Odzivnost vozila

V vozilu Peugeot 2008 je sedaj izboljšana tudi odzivnost. 3D digitalna instrumentalna plošča namreč prikaže v voznikovem vidnem polju vse koristne informacije, ki so potrebne za vožnjo. Med njimi so navigacija, sistemi za pomoč pri vožnji idr. Informacije se prikazujejo kar v dveh nastavljivih stopnjah odčitavanja. Poleg tega so na voljo še najbolj pomembne informacije, kot so hitrost vozila in varnostna opozorila. Slednje so prikazane v obliki holograma, da hitreje pritegnejo pozornost.

Peugeot 2008

Stik s svetom

Z omenjenim jeklenim konjičkom ste lahko ultra povezljivi, in sicer tako, da svoje priljubljene aplikacije s pametnega telefona enostavno prezrcalite s funkcijo Mirror Screen. V vozilu boste lahko napolnili tudi svoj pametni telefon. To boste storili indukcijsko na posebni odlagalni povrini. Ta se nahaja na sredinski konzoli, potniki na prednjih in zadnjih sedežih pa imajo tudi možnost uporabe USB priključkov. Verjamemo, da bodo nad to informacijo navdušeni predvsem vaši otroci!

Novi peugeot 2008

Notranjost novega vozila Peugeot 2008 bo preplavila glasba, ki vam je všeč, s pomočjo ekskluzivnega sistema Hi-Fi premium Focal®. Slednji predvaja izjemno čist zvok. Deset zvočnikov, med katerimi so center zvočnik, štirje visokotonski zvočniki, štirje nizkotonski zvočniki in globokotonski zvočnik, so razporejeni po celotni površini potniškega prostora, tako da vam lahko omogočajo bogato, precizno in dinamično glasbeno sceno, ki premaguje mejne sposobnosti vgrajenih sistemov Hi-Fi.

Drive Assist Plus

To novo, kompaktno vozilo je pridobilo še najbolj sodobno tehnologijo znamke, kot je sistem Drive Assist Plus, ki je pomemben za upravljanje vožnje na pol samodejni način. Potem pa je tu še sistem za zadrževanje na voznem pasu in prilagodljivi tempomat s fukcijo Stop & Go. Tako lahko avtomobil samodejno prilagaja hitrost vozila pred seboj vozečemu vozilu, da ohranja stalno varnostno razdaljo. To je izredno pomembno z vidika varnosti.

https://www.youtube.com/watch?v=IPPYpjV-maI

V kolikor smo vas v današnjem članku navdušili nad tem jeklenim konjičkom – Peugeot 2008, vam svetujemo, da se z njim odpravite še na testno vožnjo. Če se boste odločili za nakup, lahko izbirate med različnimi načini financiranja, kot sta klasični kredit ali nakup vozila na lizing. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *