Najem plovila Portorož

Najem plovila Portorož

Najem plovila Portorož je ena najblkižja lokacija za najem različnih vrst plovil. Najem je mogoč različne vrste plovil, ki jih bomo našteli tudi v nadaljevanju našega članka. Prav tako bomo pregledali razliko med first minute in last minute najema plovila Portorož.

Najem plovila Portorož – tipi plovila

Ljudje imamo različne potrebe in želje. Nekateri izmed nas so strastni jadralci, drugi pa si želijo plovbe z večjimi plovili, ki imajo večje udobje in razkošje. Glede na vaše želje so vam na voljo različni tipi plovil. Najem plovil Portorož vam ponuja možnost najema praktično vsakega plovila, ki je na volji v redni ponudbi najema.

Tipi plovil (najema), ki jih lahko najamemo v Portorožu:

Za najem plovila Portorož se lahko obrnete na domače podjetje AByachting, ki se nahaja v Ljubljani. Tam vam bomo pripravili vso dokumentacijo in poskrbeli, da vas plovilo pričaka na dogovorjeni lokaciji.

First minute najem plovila Portorož

First minute najem plovila portorož je ena izmed možnosti za najema plovil. V kolikor si želite ugodne cene rezervacije vam predlagamo, da najem opravite v first minute akciji.

Ta vam najmreč omogoa kar nekaj prednosti, ki jih bomo našteli v nadaljevanju. Prva je seveda ta, da so cene takšnega najema nekoliko nižje, kakor v klasični sezoni. Druga izredno pomembna stvar je ta, da imate na izbiro praktično vsa plovila, saj so se rezervacije za vaše obdobje šele začele.

Tako lahko natančno izbirate velikost, dolžino in termin najema vašega plovila.

Last minute najem plovila Portorož

Veliko ljudi čaka na last minute najem plovila Portorož, saj si želi ugodnega najema. V kolikor plovilo iščete v glavni sezoni, vam last minute najema ne priporočamo, saj je povpraševanje po barkah izredno veliko. Prepričani smo, da želenega plovila najverjetneje ne boste dobili.

Drugače pa je izven sezone, kadar povpraševanje ni veliko. Takrat se lahko dobijo plovila po izredno ugodnih cenah. Cena, ki jo boste pri last minute najemu plovila Portorož morali odšteti je od 500 € / teden dalje. Za ta denar boste lahko najeli jadrnico. Č

Za več informacij se obrnite na Abyachting preko maila ali pa jih pokličite na telefonsko število, ki jo lahko najdete na strani.

najem plovila portorož
2 Comments
 1. Spoštovani,

  zanima me, ali je v Sloveniji mogoče najeti jadrnico samo za en dan? Kje je to mogoče oz. koga naj pokličem, da 80 letnem očetu omogočim izkušnjo na jadrnici ?
  Hvala za odgovor
  lp,
  Klemen Rebolj

  1. Pozdravljeni,

   na spletu informacij o enodnevnem najemu žal ni. Prepričani smo, da se boste za takšen najem uspeli dogovoriti s podjetji, ki urejajo najeme jadrnic. Cena bo v tem primeru najverjetneje nekoliko višja.

   Lep dan!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *