Najem jahte s skiperjem

Najem jahte s skiperjem

Najem jahte s skiperjem je najpogostejša izbira najema pri vseh, ki se odločajo za najem jahte. Najem jahte s skiperjem nam ponuja ogromno prednosti pri plovbi. Uživajte v brezskrbni vožnji na zasluženih počitnicah. Skiper je oseba, ki je strokovno usposobljena za upravljanje jahte. Prav tako pa bo poskrbela za vaše dobro počutje na jahi. S pomočjo strokovnega znanja in dolgoletnih izkušenj bodo vaše počitnie takšne, kot ni jih zalsužite.

Najem jahte s skiperjem lahko opravite v podjetju AByachting. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate razpoložljive jahte in se pozanimajte o razpoložljivosti posameznega modela.

Opisali bomo nekaj specifikacij. Najem jahte s skiperjem lahko opravite na štirih različnih modelih. Izbirate lahko med dolžino od 17 do 24 metrov. S takšnim razponom boste na krovu imeli 3 kabine (+ kabina za skiperja). Za hitro plovbo bodo poskrbeli motorji z močjo od 800 do 1360 HP (horsepower). Gre za najem luksuznih jahte, ki ga lahko opravite v družbi svoje družine, poslovnih partnerjev ali družbenikov.

Gre za nove modele plovil, kjer bodo za popolno udobje poskrbljeno iz strani dveh spiperjev. Ti bodo poskrbeli, da se bo zjutraj na mizi pojavil okusen zajtk. Vašo jahto pa bo vsako jutro osvetlilo sonce v najboljših kotičnih morja. Prav tako vam bodo svetovali pri smeri plovbe, da si boste lahko ogledali vse zanimive in skrite kotičke ob plovbi. Najem jahte s skiperjem vam omogoča gostoljubje za 6 potnikov. Izbirate lahko med eno ali dvo palubno različico.Na jahti pa vas bo pričakala vsa potrebna dodatna oprema.

V kolikor želite več informacij vam predlagamo, da se obrnete na podjetje Abyachting, ki bo za vas podkrbelo tudi za vse dodatne storitve, kot je prepis, registracijo, servis… jaht.

To lahko strorite preko kontaktnega obrazca  [email protected] ali telefonske številke +386 41642079.

Želimo vam nepozabne počitnice na luksuzni jahti s skiperjem!

najem jahte s skiperjem
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *