Najem jadrnice s skiperjem

Najem jadrnice s skiperjem lahko opravite v celoti preko spletne strani, ki smo jo priložili na začetku našega članka. Pri tem vam predlagamo, da si izberete jadrnico, ki vam je najbolj všeč. Več o tem si lahko preberete na strani najem jadrnic.

Najem jadrnice s skiperjem je pravzaprav klasičen najem jadrnice in dogovor s podjetjem za najem skiperja.

Najem jadrnice s skiperjem lahko opravite s pomočjo različnih akcijskih ponudb. Na področju najema jadrnice sta najbolj ugodni dve akciji. Prva se imenuje najem jadrnice last minute, ter druga najem jadrnice first minute.

najem jadrnice s skiperjem

Najem jadrnice s skiperjem vam zagotavlja udobno plovbo na kateri se ne boste obremenjevali z vremenom, smeri plovbe, sidranju…. V kolikor želite izpopolniti svoje znanje vam predlagamo, da se udeležite šole jadranja.

ŽELITE SPOZNATI SKRITE KOTIČKE JADRANA, BREZ SKIPERJA?

Želite izkusiti čar Jadranskega morja na luksuznih križarkah, ki se lahko zasidrajo v praktično vsakem zalivu? Toplo vam priporočamo, da se udeležite butičnih križarjenj! To je odlična priložnost, da izkusite vse lepote Hrvaške obale, ne da bi se morali ukvarjati z navigacijo ali planiranjem poti. Obiščite stran Belmondo cruises in si oglejte različne termine in križarke, ki so na voljo.

Ne zamudite te fantastične priložnosti, rezervirajte svoje križarjenje še danes!

Vas vseeno raje zanima najem?

Tam boste izpopolnili svoje znanje na tem področju. Najem jadrnice s skiperjem bo nepozabno doživetje za celotno družino ali vašo družbo. Poskrbite da boste rezervacijo opravili pravočasno, ter se tako izognili morebitnim nevšečnostim. Lahko se namreč zgodi, da v določenem terminu, ki ga želite rezervirati ne bo več na razpolago jadrnice, kot si jo želite na izbrani lokaciji. Tako boste morali kompenzirati in spremeniti začrtano smer plovbe ali pa spremeniti datum odhoda.

Pri rezervaciji izbranega plovila lahko glede na čas rezervacije izbirate med različnimi akcijskimi ponudbami.

Za izvedbo rezervacije morate vedeti okvirne informacije, kot so:

  • datum prihoda in odhoda
  • število potnikov na krovu
  • okvirna lokacija plovbe
  • želena velikost plovila
  • če želite skiperja
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *