Na tekmi

Na tekmi je ime za spletno stran, kjer imajo veliko in raznoliko ponudbo različnih vrst koles ter nekaterih drugih pripomočkov, ki jih potrebujejo kolesarji. Za vas so pripravili tudi zanimivo ponudbo kolesarski izletov! V kolikor si njihove ponudbe do danes še niste uspeli pogledati, vam svetujemo, da to storite čimprej.

Na tekmi

V spletni trgovini Na tekmi so med kolesi pripravili za vas naslednje vrste Giant koles:

cestna kolesa Giant,
gorska kolesa Giant,
– električna kolesa Giant,
– ženska kolesa
– ostala (mestna, potovalna ter treking) kolesa.

V ponudbi pa imajo tudi otroška kolesa, ki bodo zagotovo razveselila vaše najmlajše.

Pa naj vam na tem mestu na kratko predstavimo znamko Giant. Slednja velja za eno izmed najbolj poznanih in največjih proizvajalk (zelo priljubljenih) gorskih koles. Gre za izredno kvalitetna kolesa, ki so dosegljiva v cenovnem razponu od 450 do 6999 evrov. Cenejša kolesa so seveda tista, ki so bila hit lanske sezone, med tem ko so malce dražja tista, ki spadajo v kolekcijo 2020. V ponudbi imajo okoli 30 modelov gorskih koles!

Cestna električna kolesa
Cestna električna kolesa

Kot zanimivost lahko povemo, da pri njih izdelujejo tudi kolesa, ki so namenjena za profesionalne kolesarje.

V zadnjem času so med izredno priljubljenimi tudi električna ali e-kolesa Giant. Ponudbo slednjih si lahko ogledate v spletni trgovini Na tekmi. Podrobnejši opisi koles so zapisani v angleškem jeziku. V koliko ne razumete besedila ali pa se vam ob tem pojavijo dodatna vprašanja, lahko pokličete na telefonsko številko +386 35 410430 ali pa pošljete e-mail na [email protected]. Prodajalci vam bodo priskočili na pomoč in vam podali še bolj točne informacije, ki vas bodo zanimale.

Na tem mestu vas tudi obveščamo, da si lahko vsa kolesa Giant in kolesarsko opremo naročite preko spleta! Seveda pa lahko naročilo opravite tudi preko telefona ali maila. Na podlagi predračuna plačate znesek, podjetje pa vam sestavljeno kolo dostavi do vašega domačega hišnega naslova.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *