Električna kolesa Giant

Iščete električna kolesa Giant in vas zanimajo njihove prednosti v primeravi z ostalimi znamkami? Kakšen je nihov domet in kako hitro se napolni baterija? Kaj pa teža in ostale pomembne specifikacije za katere se kupci zanimajo ob nakupu kolesa?

Vse to so vprašanja na katera vam bomo v članku električna kolesa Giant odgovorili. V podjetju Giant so eno izmed vodilnih proizvajalcel električnih koles na globalnem trgu. V svoji ponudbi imajo različne modele električnih koles Giant.

Tako kot pri navadnih kolesi, tudi električna kolesa razdelimo na cestna kolesa, gorska kolesa, treking kolesa in mestna kolesa. Na področju električnih koles Giant na trgu prevladujejo gorska kolesa, za katero je na trgu največje povpraševanje.

Prav zaradi tega smo se odločili da se tudi v tem članku osredotočimo na gorska električna kolesa Giant in vam jih podrobneje predstavimo.

V kolikor se za ačetek osredotočimo na cenovni razpon gorskih električnih koles Giant lahko na spletu opazimo cene od 1600 do 5000 €. Širok nabor eletktričnih koles Giant vam ponuja velik razpon v rangu opreme na kolesu. Prav tako imate na voljo polnovzmetena električna kolesa Giant in tista, ki imajo zgolj sprednji amontizer.

Po specifikacijah imajo Giantovi modeli domet do 130 kilometrov. Kar je v primerjavi z ostalimi blagovnimi znamkami v tem rangu zelo konkurenčen model. Vsekakor pa kolesa iztopajo na področju polnjenja baterije. Po podatkih proizvajalca lahko novi modeli v zgolj 60 minutah napolnijo kar 40 % baterije. V kolikor načrtujeto nakoliko daljšo vožnjo lahko tako kar med postankom kolo priključite na elektriko in si zagotovite polne baterije do konca vašega potovanja!

V kolikor se zanimate za nakup takšnih koles vam predlagamo, da obiščete kolesarsko trgovino, katero smo vam posredovali v začetku našega članka.

električna kolesa Giant
električna kolesa Giant

Ob nakupu električnega kolesa Giant boste deležni strokovnega svetovanja in izbiro pravega modela za vaše vožnje.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *