Cesta kolesa Giant

Cestna kolesa Giant so ena izmed najbolje prodajanih znamk v Sloveniji in v Evropi.

Na področju cestnih koles so v tem podjetju okvirje razdelili na aero, gorski in vsestranki model. Cestna kolesa Giant ima tako na razpolago tri različne modele, ki jih lahko glede na svoj stil vožnj izberete.

Na področju “gorskih” oziroma cestnih koles Giant, ki so namenjena za dolge prelaze prevladuje model TCR Advenced 1-King Of Mounain 2019. Kolo je zanimivo iz večjih različnih vidikov. Izpostavimo pa lahko predvsem razmerje med kakovostjo in ceno. Na spletni strani je trenutna cena modela 1749 €, ker je v primerjavi z ostalimi podjetji v tem rangu eden izmed najboljših modelov, če ne celo najboljši. Na kolesu boste za ta denar dobili kompletno opremo Ultegra, ki bo poskrbela za hitro in gladko prestavljanje. Kot zanimivost lahko povemo, da Ultegro uporablja veliko profesionalnih kolesarjev k kontinentalnih ekipah po celotni Evropi. V kolikor vas zanima podroben opis modela, si kolo lahko ogledate na povezavi, ki smo jo priložili v začetku odstavka.

Cesta kolesa Giant

Ne področju aero cestnih koles Giant pa lahko izpostavimo model TCR Advence 2 2019, ki je namenjen hitri vožnji po ravnini. Seveda se boste z njemu lahko povzpeli na številne prelaze, vendar je njegov povdarek na hitrem aerodinamičnem okvirju. Njegovo aero obliko boste občutili že pri vožnji s 35 kilometri na uro. Cenovni rang 1399 € vam ponuja opremo Shimano 105.

earo cestna kolesa Giant

V kolikor se zanimate za nakup cestnih koles Giant vam predlagamo da preverite ponudbo na povezavi, ki smo jo posredovali v začetku našega članka in se tudi sami prepričate o vseh modelih, ki jih imajo na trgu.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *