Gorska kolesa Giant

Gorska kolesa Giant so izbira mnogih. Giant velja za enaga izmed največjih proizvajalcel gorskih koles. Njihova kolesa lahko najdemo v praktično vsaki državi, kjer je najdemo rekreativne kolesarje.

Gorska kolesa Giant lahko izbiramo v cenovnem razponu od 499 do 6999 €. Na voljo imamo več kot 30 različnih modelov, ki se med seboj razlikujejo glede na kvaliteto in vrsto. Najverjetneje ste že slišali za izraze, kot je naprimer hardtail. Gre a gorsko kolo, ki ima zgolj sprednji amontizer. Na voljo imamo tudi povnovzmetena kolesa in gorska kolesa brez amontizerjev. Le ta so namenjena zgolj tekmovalni vožnji. Pri njih strmimo k temu, da so čim lažja.

Gorska kolesa Giant

Gorska kolesa Giant in oprema

Gorska kolesa Giant lahko izbiramo med različno opremo. S pomočjo strokovnega svetovanja ob nakupu, bo izbira zagotov lažja. V kolikor razmišljate o nakupu gorskega kolesa Giant vam predlagamo, da se odpravite v kolesarsko trgovino Natekmi, kjer vam poleg široke ponudbe gorskih koles Giant ponujajo kvalitento svetovanje od začetka do konca. V prfi fazi se boste s prodajnim svetovalcem pogovorili o tipu gorskega koles (najpogosteje polnovzmeten ali hardtail).

Nato boste izbrali želeno velikost obročev. V zadnjih letih so 26″ najmajn prodajana. Nadomestili so jih 29″ in 27″ obroči.

hardtail gorsko kolo giant

Pri gorskih kolesih Giant boste lahko izbirali med različno opremo. Na voljo imate tudi elektronski menjalnik, ki je nekaj čisto posebnega. Na gorskih kolesih Giant so nameščeni različni amontizerji in ostala dodatna oprema, med katero lahko izbirate.

Za vsa dodatna vprašanja se s klikom na gorska kolesa Giant obrnite na osebje v trgovini Natekmi, kjer vam bodo preko telefona ali maila z veseljem svetovali.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *