Moet

Moet Imperial je zelo znan ikonični šampanjec hiše, ki predstavlja edinstveni slog Moet & Chandon. Slednjega odlikuje svetla sadnost in še elegantna zrelost. Gre za peneče vino Moet, ki nastaja v Franciji. Vsebuje 12 % alkohola, zato ga ne uživajte pred vožnjo z avtomobilom. Za eno steklenico tega vina (0,75l) boste v spletni trgovini odšteli le 39,59 evrov. Gre za akcijsko ponudbo, ki jo morate izkoristiti! To belo, peneče vino je najbolj primerno za serviranje, ko je ohlajeno na temperaturo od 6 do 8 stopinj Celzija.

Ice Impérial, Champagne Moët & Chandon - eVino.si

Odlično se kombinira tudi z različno hrano, kot so: belo meso, morske rižote, ribe, perutnina, testenine in še kaj. Njegova barva je elegantna, saj ima slamnato zlatorumene odtenke z zelenimi poudarki.  Arome, ki se tako prijetno širijo, odkrivajo okus sadja z belim mesom (bela breskev, hruška, jabolko idr.), cvetličnih odtenkov (kot je dišeč limetin cvet), citrusov (limona) in tudi svetlih not (brioši ter sveži orehi). Njegov okus je izjemen, saj je zapeljiv, bogat, nežno združuje plemenitost in eleganco, polnost ter delikatnost. Tako zelo prefinjeno svež in hrustljav odkriva edinstveno čarobno ravnotežje šampanjca. Omenjeno peneče vino lahko naročite v spletni vinoteki eVino, kjer ponujajo še veliko več.

Rose Impérial, Champagne Moët & Chandon - eVino.si

Kozarci za penine in vina

Med drugim lahko izbirate tudi med njihovo pestro ponudbo kozarcev za vino. Za Moet vino so primerni kozarci Vintage Champagne, ki ponujajo klasično obliko. Ta je primerna za penino in šampanjce, za lahke suhe in sveže tipe. Njegova tanka oblika odlično spodbuja mehurčke v šampanjcu ter penini. Linija Sommerliers je že davnega leta 1973 prejela svetovno priznanje. Ustvarili so namreč kozarec, ki je požirek spremenil v pravo praznovanje. Paket vsebuje le en kozarec, za katerega boste odšteli 47 evrov. Omenjeni izdelek je primeren za pranje v pomivalnem stroju.

Kozarci za penine

Sedaj pa vas prijazno vabimo, da kliknete na zgornji odebeljeni napis in opravite nakup v omenjeni spletni vinoteki.

Preberite tudi:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *