Mešalec za meso

Mešalec za meso največkrat najdemo v indusrijskih obratih. Poleg mesa, pa lahko v njem izredno kvalitetno mešamo tudi testo. Gre torej za večnamensko napravo, ki pa jo podjetja največkrat uporabljajo za zgolj eno izmed zgoraj naštetih storitev.

Mešalec za meso najdemo v različnih velikostih, saj različni obrati potrebujejo obdelavo različnih količin. Pester izbor velikosti bo poskrbel, da bo prav za vsakega od vas obstajal mešalec za meso, ki bo primeren za vaš obrat.

Mešalec za meso lahko najdemo v štirih različnih velikostih, ki se med seboj zelo razlikujejo. Pregledali bomo največjo velikost in jo primerjali z najmanjšo. Vmesne različice, pa si lahko ogledate sami na povezavi, ki smo jo predložili v začetku našega članka.

Najmanjši mešalec za meso se lahko uporablja tudi pri domačih opravilih. Na razpolago nam je s kapaciteto mešanja do 25 kilogramov mesa in do 12 kilogramov moke. Skupna prostornina posode znaša 40 L. Za hitro premikanje po prostoru so na mešalcu za meso tudi koleščka. Mešalec ima namreč skupno težo 38 kilogramov.

Moč vgrajenega motorja znaša 1,1 kW in deluje pod električno napetostjo 220/330 V. Mešalec za meso je v celoti izdelan in nerjevečega materijala – INOX. Po uporabi ga boste lahko preprosto očistili in shranili.

V kolikor ta model primerjamo z največjim mešalcem, pa lahko ugotovimo naslednje zanimive podatke.

Kapaciteta posode, v kateri lahko mešamo testo ali meso je 120 L, kar je 3x več, kakor najmanjši model. Tako lahko na enkrat obdelujemo okoli 80 kilogramov mesa in 30 kilogramov moke. Skupna teža največjega modela znaša 51 kilogramov. Uporablja identičen motor kakor manjši model – 1,1 kW pod električno napetostjo 220/380V.

Mešalec za meso uvrščamo med mesarsko opremo, saj ga večino podjetji uporablja pri mešanju mesa. Meso je potrebno dobro premešati kadar izdelujemo različne mase, kot je npr. za krvavice, pečenice, slame…

Za več informacij se obrnite na podjetje Vi-Ja, vabimo pa vas, da preberete ostale članke iz tega področja na naslednjih povezavah:

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *