Križarjenje po karibih

Križarjenje po karibih je eno zimed najbolj zanimivih križarjenj, na katero se vsako leto odpravi vedno več ljudi.

Zakaj izbrati križarjenje po karibih? Za začetek vam predlagamo, da si več informacij o karibih preberete s klikom na naš članek, kjer smo za vas zbrali vse pomembne informacije, ki jih morate pred odhodom na karibe vedeti. V članku z naslovom Karibi smo natančno opisali tudi vremenske pogoje na tem delu sveta.

V sklopu križarjenja po Karibih si lahko ogledate tubi bljižne države, kot je Kuba, Florida, Mehika ali Bahami.

Na kaj moramo biti pozorni pri rezervaciji križarjenja po Karibih?

V kolikor se odločate za rezervacijo križarjenja po Karibih vam predlagamo, da pregledate nekaj pomembnih točk, ki jih bomo izpostavili v nadaljevanju. Za začetek izberite termin, ki vam najbolj ustreza. Glede na letni čas se razlikujejo vremenski pojavi. Preglejte ali je želeni mesec optimalna izbira za vaše potovanje. Več o izbiri pravega meseca za potovanje vam lahko zaupajo v turistični agenciji, ki smo jo omenili v začetku našega članka. V kolikor se nahajate v Celju je nabolje, da se odpravite v turistično agencijo Celje in preverite kakšno je trenutna ponudba na področju križarjenja po karibih.

Ko imate izbran okvirni datum, vam predlagamo da v turistični agenciji povprašate o različnih destinacijeh in podobnejših informacijah o krajih na poti. Kot smo že omenili v začetku našega članka, si lahko poleg Karibov ogledate tudi nekatere bljižne kraje oziroma države.

Izberite nekatere destinacije, ki si jih najbolj želite obiskati tekom vašega potovanja. Če si želite ogledati Florido, vam predlagamo, da izberete hrižarjenje po Karibih in Floridi. V kolikor vam veliko pomenijo aktivnosti, ki jih lahko izvajate na križarki, vam predlagamo, da pregledate ponudbo, kjer boste pluli z največjo križarko na svetu. Mamljivo kaj ne?

Prav tako lahko izbirate med križarnjenjem po karibih in Panamskem ali Karibe in Kubo.

Izbire za križajenje po Karibih je zelo veliko, zato vam predlagamo, da za več informacij kontaktirate podjetje, ki smo ga omenili v začetku našega članka in jih povprašajte o dodatnih informacij.

Križarjenje po karibih

Ponudba križarjenje po Karibih

Ponudba križarjenja po karibih se giblje od okoli 900 do 3000 € na osebo. Cena je odvisna od števila dni plovbe in destinacije, ki jih tekom vašega potovanja obiščete. V nadaljevanju bomo pregledali eno izmed najzanimivejših ponudb za nas. Pomladansko križarjenje po Karibih in Panamskem je vsekaor ena izmed ponud, kjer si boste lahko ogledali največ zanimivih lokacij.

Cena takšnega križarjenja po Karibih znaša 2690 € po osebi. Potovanje traja 14 dni in ima bogat prgoram. Cena zajema letalsko karto Ljubljana Miami in nazaj, vse takse in turistično zavarovanje. Cena pa ne vključuje ESTE za ZDA (22 USD), napitnine in izletov, ki jih je potrebno doplačati.

Križarjenje po Karibih vključuje ogled Bahamov, kjer boste celoten dan preživeli na enem izmed najlepših otočkov na Bahamih. Pot boste nadaljevali na nizozemskem otoku Aruba in ogled glavnih “Karibskih znamenitosti”.

Križarjenje vas bo zaneslo tudi v Panamo in Panamski kanal, Kolumbijo, Kostariko in spet nazaj na Karibe. Vsekakor je to eden izmed izjemno zanimivih in najpogosteje obiskanih izletov na področju križarjenja po Karibirh. Več informacij o izleti pa si lahko preberete na sami strani!

zahodno križarjenje po karibih

V kolikor imate kakšno pozitivno ali negativno izkušnjo iz križarjenja po Karibih in njihovi okolici tudi sami nam lahko zaupate svoje izkušnje pod komentarji!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *