Kolesarska trgovina Celje

Kolesarska trgovina Celje, kjer boste lahko našli vse potrebno za kolesarjenje se nahaja na naslovu Mariborska 105. v celju. V svoji široku ponudbi lahko izbirate med različnimi tipi koles. Tako boste lahko vse kar želite izbrali v kolesarski trgovini Celje.

V njihovi ponudbi lahko najdete cestna kolesa, gorska kolesa in električna kolesa. Prav slednja so v zadnjih nekaj letih izredno poplarna. V kolikor želite stestirati delovanje električnega kolesa povprašajte v trgovini in se pozanimajte o možnostih testiranja.

Kolesarska trgovina Celje

Kolesarska trgovina Celje ima v ponudbi tudi kolesa za vaše najmlajše. Za svojega otroka lahko tako izbirate kolesa različnih velikosti. V svoji ponudbi imajo otroška kolesa vse od 16 do 26 col. Za vaše najmlajše pa bodo za prvi stik s kolesom poskrbeli s pomočjo poganjalčkov in čisto majhnih koles.

Ob obisku kolesarske trgovine Celje vam bodo z veseljem postregli kavico in vam pomagali pri svetovanju. Nakup kolesa mora biti opravljen s pomočjo strokovnega svetovanja. Pomembna je namreč izbira prave velikosti okvirja in dolžine “fajfe”.

Naj omenimo še servis koles. Pri servisiranju koles je potrebno uporabiti različne namenske ključe in znanje. Le tako lahko preprečimo morebitne poškodbe na kolesu. Prepričani smo, da se tudi vi zavedate, da je za vaše kolo potrebno redno vzdrževanje in čiščenje. V kolesarski trgovini Celje vaš čakajo strokovnjaki na področju servisiranja, ki bodo poskrbeli za nemoteno delovanje vašega kolesa ne glede na znamko in model kolesa.

Za vse prave kolesarske navdušence, pa vam kolesarska trgovina Celje ponuja tudi kolesarske izlete. Tako se boste lahko v različnih letnih obdobjih odpravili na različne zanimive destinacije. Vsako leto se tako odpravijo na nekaj zajpektakularnejših kolesarskih tekem najvišjega ranga.

kolesarski izleti

Tako se lahko tudi letos preko kolesarske trgovine Celje odpravite na Giro in Tour de France. V kolikor si kolesarske dirke najvišjega ranga še niste ogledali, je to nedvomno ena izmed stvari, ki jo morate opraviti.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *