Turistična agencija

Turistična agencija je podjetje, ki za nas organizira različna potovanja. S pomočjo turistične agencije se bomo na pot odpravili brez skrbi. Prav tako pa nam bodo v podjetju vedno na voljo pri svetovanju za različne malenkosti, ki so za vaše potovanje izredno pomembne.

Tako vam bo turistična agencija pred odhodom svetovala o tem, katero potovanje je za vas na določeni destinaciji primerno. V kolikor si želite ogledati večje število znamenitosti, oditi na enodnevne izlete še v druge kraje in v polni meri občutiti utrip življenja na določeni destinaciji, vam bodo izkušeni svetovalci znali sestaviti načrt potovanja, ki vam bo najbolj ustrezal.

V turistični agenciji boste dobili tudi koriste informacije o tem katero zavarovanje je za določeno destinacijo najprimernejše. V kolikor se odpravljamo izven Evrope, je to izredno pomembno. Če se med potovanjem poškodujete izven EU, so lahko stroški prevoza v domovino in reševanje izredno visoki. Zato morate poskrbeti, da vam vaša zavarovalna polica krije dovolj visok znesek v primeru nezgode.

Kakšno turistično agencijo izbrati?

V Sloveniji imamo veliko različnih turističnih agencij. V koliko potrebujete dobro svetovanje, vam predlagamo, da se odpravite v tiste, kjer je manjše število zaposlenih in imajo daljšo tradicijo delovanja. V Celju se nahaja turistična agencija Orel, kjer že od leta 1988 organizirajo potovanja. Znani so po tem, da vam sestavijo izlet po vaših željah in seveda potrebah. Ob tem pa vam strokovno svetujejo in pomagajo pri vsaki najmanjši odločitvi!

V manjših turističnih agencijah vam bodo znali svetovati tudi glede idealnega termina odhoda na želeno destinacijo. Skupaj boste pregledali kakšne so prednosti in slabosti določenega termina. Za Karibe je tako idealno, da jih obiščete med novembrom in marcem.

V tem obdobju je tudi višek turistične sezone, zato so cene nekoliko višje. V poletnih mesecih, je na Karibih ozračje veliko bolj vlažno, kar pomeni večjo možnost ploh in orkanov. To so zgolj splošne informacije, ki vam jih podajo na turistični agenciji. Takšnih podatkov, pa bo še mnogo več.

Kaj vse organizirajo turistične agencije

Turistične agencije organizirajo različna potovanja. Izderno veliko zanimanje je za različne izlete glede na letni čas. V decembru so tako izredno zanimivi novoletni izleti, silvestrovanje v termah

Turistične agencije organizirajo tudi šolske izlete in vsa ostala potovanja, ki si jih lahko zamislite. Omenimo lahko tudi izlete za društva, zaključne skupine, team builinge…

V kolikor se odločate za izlet, ki ga bodo v turistični agenciji sestavili po vaši meri vam predlagamo, da se obrnete na turistično agencijo Orel, kjer vam bodo svetovali hitro in kvalitetno. Glede na vaše želje, pa vam bodo organizirali nepozaben izlet za destinacije, ki si jih želite ogledati!

Kontaktirate jih lahko preko maila ali telefonske številke, ki jo najdete na njihovi spletni strani!

turistična agencija
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *