Keramika za terase

Keramika za terase bo izvrstno popestrila vašo teraso! Ne verjamete? Potem vam predlagamo, da si ogledate to pestro ponudbo keramike za terase, ki so jo za vas pripravili v podjetju Top Keramika. Celotno ponudbo omenjenih ploščic boste našli v kategoriji zunanja keramika ali pa kliknite na odebeljeni napis in že se boste znašli na njihovi spletni strani.

Keramika za terase

V nadaljevanju tokratnega članka vam bomo predstavili še več informacij o keramiki za terase, ki jo lahko naročite v že omenjenem podjetju. Za vas smo pripravili veliko novih informacij o tej tematiki. Vas pa prijazno vabimo, da nadaljujete z branjem!

Keramika za terase v Top Keramiki

Podjetje Top Keramika je s svojim delovanjem začelo že pred 13 leti. Gre za družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo le najbolj kvalitetnih ploščic italijanskih proizvajalcev. Te ploščice imajo gres sestavo, saj so narejene iz porcelanogresa ali granitogresa. Ravno takšna sestava pa jim omogoča, da imajo zelo veliko pozitivnih lastnosti. Te so naslednje: odpornost proti zmrzali, vlagi, vodi, proti poškodbam, obrabi in še veliko več. Zavedajte pa se, da keramika za terase ni samo tako zelo kvalitetna in praktična, ampak je tudi zelo lepa in dovršena.

V ponudbi, ki so jo za vas pripravili v zgoraj omenjenem podjetju, boste tako lahko našli različne oblike, dimenzije, dizajne, barve in vzorce na omenjeni keramiki. Poleg tega pa imajo za vas pripravljene tudi ploščice z različnimi imitacijami naravnih materialov. Trenutno so med najbolj zaželenimi ploščice z imitacijo lesa, betona, marmorja in še z nekaterimi drugimi imitacijami. Pa sploh veste, zakaj je keramika dosti bolj praktična od ostalih materialov (kot je recimo les)? Ne samo zaradi zgoraj omenjenih lastnosti, ampak tudi zato, ker lahko (še posebej na zunanjih delih) doseže dosti daljšo življenjsko dobo!

Čiščenje zunanje keramike

Tudi čiščenje ploščic je zelo enostavno in pa hitro! Za to opravilo ne potrebujete kaj dosti. Dovolj bo že krpa, voda in ščetka za tla. Točno tako boste dosegli najlepši videz ploščic. Priporočamo vam, da občasno uporabite tudi blago čistilo. Vendar pa pozor, čistilo mora biti čim bolj naravno in nežno.

Čiščenje zunanje keramike

V kolikor bo preveč agresivno ali jedko, lahko uniči površino keramike za terase ali pa pospeši odstopanje fug. To pa res ne bi bilo najboljše! Zavedajte se, da z rednim vzdrževanjem in čiščenjem lahko ohranite čist in svež videz vaših ploščic. Slednji bo ostal nespremenjen tudi po več letih! Zagotavljamo vam, da boste naravnost navdušeni tudi nad zelo dolgo življenjsko dobo!

Velikosti ploščic

Kot smo že omenili, je poleg videza ploščic izredno pomembna tudi velikost. Podjetje Top Keramika je za vas pripravilo naslednje dimenzije (v milimetrih):

– 1200 x 200,

– 300 x 600,

– 450 x 450 in

– 600 x 600.

Velikosti ploščic

Katero dimenzijo boste izbrali vi, je odvisno od vaših pričakovanj in želja. V kolikor se sami ne znate odločiti, katera velikost bo najbolj primerna, vam svetujemo, da o tem povprašate prodajalce iz omenjenega podjetja.

Zakaj je keramika za terase vedno bolj popularna?

Keramika za terase je v zadnjem času postala pravi prodajni hit. Gre namreč za to, da ljudje poskušamo preživeti  čim več prostega časa zunaj in zato je še toliko bolj pomembno, da se na svoji terasi počutimo čim bolj udobno. Zagotovo boste navdušeni nad estetiko in dizajnom  zunanjih ploščic iz podjetja Top Keramika.

Zakaj je keramika za terase vedno bolj popularna?

Omenjeno keramiko pa lahko polagate tudi na travi ali pesku. Poleg tega pa jo je mogoče tudi zlepiti skupaj. Svetujemo vam, da se čim prej odločite za ureditev vaše okolice stanovanja ali hiše. Keramične ploščice so zagotovo praktična in zelo ugodna rešitev. Za en kvadratni meter boste tako odšteli od 10 do 30 evrov. V kolikor pa boste izbrali ploščice iz ponudbe outlet, bo cena morda še nižja. Nekateri modeli so namreč znižani tudi do – 60 %! To je res super!

Ti je všeč ta članek? Preveri še druge!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *